De Citroën Jumpy Combi

De Citroën Jumpy Combi is de ideale auto voor professioneel personenvervoer. De auto heeft een brede, stevige voorbumper waardoor de veiligheid gegarandeerd is. De cabine is ruim en biedt plaats aan 8/9 inzittenden en is leverbaar in de XS-, M- en XL-uitvoering. Verder is de Citroën Jumpy Combi voorzien van uitgebreide, handige rijhulpsystemen en krachtige motoren.

citroen jumpy combi

Genoeg zitplekken in de Citroën Jumpy Combi

De Citroën Jumpy Combi is functioneel dankzij de vele mogelijkheden om de opstelling van de stoelen naar uw eigen wensen aan te passen. Creëer ruimte voor 9 zitplekken of bereid het laadvolume uit door de achterstoelen te verwijderen. En het is makkelijk instappen: de stoelen van de tweede rij kunnen simpel worden weggeklapt voor een gemakkelijke toegang tot de derde zitrij.

Zonder handen de deur openen

U kunt de schuifdeuren van de Citroën Jumpy combi zonder handen openen. Beweeg met uw voet onder de hoek van de achterbumper en de deur gaat vanzelf open. Bijzonder handig als u uw handen vol heeft!

Verdwaal nooit meer dankzij slimme navigatie

De Citroën Jumpy Combi kan worden voorzien van het geavanceerde Citroën Connect Nav-systeem. Door de spraakherkenning heeft u zo ingesteld hoe u het beste uw bestemming kunt bereiken. Doordat het Nav-systeem is voorzien van een 7 inch touchscreen en een 3D kaartweergave, is het beeld altijd helder en worden bekende gebouwen in de navigatie als miniatuur weergeven.

Nog meer voordelen ontdekken van de Citroën Jumpy Combi? Onze adviseurs geven u graag meer informatie.

citroen vos antwan van tilborgh

Antwan van Tilborgh

Sales Manager

Meer weten over de Citroën Jumpy Combi?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!