citroen e spacetourer

Nieuwe ë-SpaceTourer

De nieuwe Citroën ë-SpaceTourer 100% elektrisch

Met de Citroën ë-SpaceTourer haalt u het beste van een MPV in huis. De Citroën ë-SpaceTourer weet onder alle omstandigheden de inzittenden comfort te bieden door de hoge zitpositie, goede vering en de geluidsisolatie. De stoelen zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en kunnen optioneel worden geleverd met stoelverwarming. In de Citroën ë-SpaceTourer is er ruimte voor maximaal 6 personen.

citroen e spacetourer

De milieuvriendelijke bedrijfswagen

Schaf een 100% elektrische Citroën ë-SpaceTourer aan om optimaal voorbereid de toekomst in te rijden. Doordat deze MPV geen CO2-uitstoot, heeft u toegang tot milieuzones. Ook door de handige afmetingen van bijvoorbeeld zijn hoogte tot 1.94, rijdt de Citroën ë-SpaceTourer gemakkelijk alle parkeerterreinen en parkeergarages binnen.

Instappen en rijden maar

Naast de ruime opbergruimte van minimaal 3397 liter, brengt de Citroën ë-SpaceTourer u gemakkelijk overal naartoe door de actieradius die maar liefst minimaal 230 km tot maximaal 330 km bedraagt. Tijdens het rijden kunt u kiezen uit drie rijmodussen: normaal, eco en power. In de power modus rijdt de Citroën ë-SpaceTourer bij volle MPV precies hetzelfde als een onbeladen versie. Erg handig als u haast heeft of niet gewend bent om in een volle bedrijfswagen te rijden. 

De Citroën ë-SpaceTourer: rijden zonder C02 uitstoot

Opladen van de Citroën ë-SpaceTourer gaat erg gemakkelijk met de vele oplaadpunten in Nederland. U heeft meerdere opties als het komt op het opladen van uw bedrijfswagen. Bijvoorbeeld door het gebruik maken van een wallbox of via een gewoon stopcontact. De laadduur ligt tussen de 5 tot 8 uur bij de wallbox en bij een gewoon stopcontact ligt de laadduur tussen de 27 en 41  uur. Via een openbaar laadpunt is 80% van de accu al na 30 minuten opgeladen.

Onze adviseurs vertellen u graag alles over de details van deze Citroën ë-SpaceTourer 100% elektrisch. Neem contact op of vraag vrijblijvend een proefrit aan.

 

 

Elektrische bedrijfswagens: fiscale voordelen als ondernemer

Wilt u een volgende stap zetten en minder het milieu belasten? En bent u benieuwd naar de fiscale voordelen en subsidies voor elektrische bedrijfswagens? Citroën VOS helpt u graag op weg met het maken van de beste keuzes voor uw bedrijf of organisatie. Lees snel verder of neem direct contact met ons op.

citroen vos martie wellens

Martie Wellens

Sales Manager

Meer weten over de nieuwe Citroën ë-SpaceTourer?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!