citroen spacetourer business lounge

SpaceTourer Business Lounge

De Citroën SpaceTourer Business Lounge

Deze auto biedt de perfecte balans tussen werkcomfort en ontspanning voor inzittenden. De stoelen in de auto zijn bekleed met een zacht materiaal waardoor deze auto extra luxe aanvoelt. Het interieur in de auto is zelf in te richten door de mogelijkheid om de stoelen tegen de rijrichting in te zetten en gebruik te maken van de verschuifbare en wegklapbare tafel. En door de extra getinte zijruiten, is privacy gegarandeerd!

citroen spacetourer business lounge

Technologie bevordert het rijcomfort

Om het rij-en vervoersgemak te verbeteren, biedt de Citroën SpaceTourer Business Lounge u veel mogelijkheden met betrekking tot veiligheids-en comforttechnologie. Denk hierbij aan elektrisch bedienbare schuifdeuren die ook nog eens van handsfree-functie zijn voorzien. Door het head-up display en functies zoals verkeersbordherkenning, bent u altijd op de hoogte van uw snelheid.

Overal comfortabel op weg

Voor de Citroën SpaceTourer Business Lounge draait het allemaal om de veiligheid van uw passagiers op de weg. De auto beschikt optioneel over een actieve cruise control waardoor uw auto zich automatisch aanpast aan de snelheid van uw voorligger en door de dodehoeksensor, ziet u geen enkele motorrijder over het hoofd. Om de kans van een ongeluk zo klein mogelijk te maken, heeft de Citroën SpaceTourer Business Lounge een speciale camera waarmee de auto op tijd afremt voordat er een serieus ongeluk gebeurt. Zo zijn passagiers extra beschermd en wordt een mogelijke kans van letsel verminderd.

De Citroën SpaceTourer Business Lounge is milieuvriendelijk

U hoeft zich geen zorgen te maken over de uitstoot bij de Citroën SpaceTourer Business Lounge. Deze auto is voorzien van de nieuwste generatie dieselmotoren en door de aerodynamische bouw en het lage gewicht van de auto, staat de SpaceTourer met zijn motor op de eerste plaats zijn segment als "Best in Class" voor wat betreft het lage brandstofverbruik en de CO2-uitstoot.

Onze adviseurs vertellen u graag alles over de details van deze Citroën SpaceTourer Business Lounge. Neem contact op of vraag vrijblijvend een proefrit aan.

citroen vos martie wellens

Martie Wellens

Sales Manager

Meer weten over de Citroën SpaceTourer Business Lounge?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!