Occasions

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Dan is een occasion een goede optie. Occasions zijn vaak een stuk goedkoper dan nieuwe auto's, maar zijn nog steeds in goede staat. Ontdek hieronder al onze occasions of bekijk ons aanbod occasions Waalwijk of occasions Genderen! Deze tweedehands auto's zijn helemaal gecontroleerd door onze gecertificeerde specialisten en klaar voor een nieuwe eigenaar! Waarom Citroën VOS? Bij Citroën VOS staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Alles wat we voor onze klanten doen is namelijk gewoon goed, dus ook gewoon, goed geregeld! 

Citroën C3

PureTech 83 Shine
  • 17” lichtmetalen velgen ‘VECTOR’ (ZH59)
  • Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Automatische airconditioning (RE07)
  • Autonomous Emergency Braking
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 14.086 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
R-321-VL
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)400 X 175 X 149
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Rijden als nieuw? Dan is deze Citroën C3 een fantastische buitenkans. Prille cijfers op de teller, piepjong ogend, verbluffend actueel in extra′s en opties… Deze Citroën C3 heeft het allemaal! In deze auto vindt u een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Voor de veiligheid op de weg is het goed dat u uw ogen op de weg kunt houden en uw handen aan het stuur. Want het audiosysteem, met DAB-ontvangst, en het full map navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel en met spraakbediening. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. In deze Citroën kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Te weinig afstand tussen u en de achterligger? De sensoren registreren het direct en de achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal. Een stabiele en comfortabele snelheid houdt u feilloos aan met de cruise control. Extra opties op deze auto zijn: lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De geavanceerde technologie in deze Citroën is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers.

Als dit de auto is die alles heeft wat u zoekt, waarom zou u dan nog langer wachten? Druk op de proefritknop en ervaar deze C3.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Vos Citroën "50 jaar Citroën Ervaring!" Wij bieden een totaalpakket op het gebied van autorijden in één van het meest vooruitstrevende automerk in de geschiedenis. Dit totaalpakket omvat o.a.: verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, reparaties en onderhoud, schadeherstel, leasing, financiering en verzekering, snelservice en accessoires. Dit alles geschiedt in een zeer sfeervolle en hartelijke ambiance met vakkundige medewerkers.

De verkoopprijs betreft een scherpe meeneemprijs. Uitbreiding met onze servicepakketten mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
17” lichtmetalen velgen ‘VECTOR’ (ZH59)
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Automatische airconditioning (RE07)
Autonomous Emergency Braking
Cruise control
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 17"
Stoelverwarming op voorstoelen (NA01)
Voorstoelen verwarmd
Achterbank in delen neerklapbaar
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
SPOTiCAR Premium (24 maanden)