4x4 Bedrijfswagens

Ervaar ongekend veel grip
met 4x4 Citroën

Maakt u veel kilometers op het asfalt, maar bent u ook geregeld op de bouwplaats te vinden? Dan is een Citroën bedrijfswagen met 4x4-techniek een mooie nieuwe collega. Met een 4x4 Citroën bedrijfswagen komt u nooit meer vast te zitten in los zand of een modderige boomgaard en vormen slechte wegen geen probleem meer. Kies uit drie verschillende aandrijvingsvarianten zodat u zeker weet dat de techniek precies aansluit bij uw rijstijl.

citroen vos 4x4

Elk pad is de juiste weg

Rijd moeiteloos een steile oprit op met een 4x4 Citroën. Deze krachtpatser trotseert al meer dan dertig jaar de ruigste gebieden, modderigste bospaden en steile grindweggetjes. De aandrijving maakt de rijstabiliteit hoger en daardoor is het rijgedrag voorspelbaarder. Zo blijft de lading designmeubels zelfs bij een hobbelige rit onbeschadigd.

Voorkom dat uw lading wegglijdt met de juiste bedrijfswageninrichting.

Voor elk bedrijf de juiste 4x4 Citroën

Met keuze uit verschillende bedrijfswagens van Citroën kiest u altijd voor de juiste bedrijfswagen die naadloos bij uw behoeften aansluit. U heeft keuze uit de Citroën Berlingo TREK (4x2 aandrijving), de Citroën Berlingo 4x4, de Citroën Jumpy 4x4 of de Citroën Jumper 4x4. Vervoert u zware en kostbare bouwmaterialen, kies dan bijvoorbeeld voor de Jumpy 4x4. De Citroën Berlingo TREK is ideaal voor tuinders, fruittelers, boswachters of andere beroepen waarbij u te maken heeft met moeilijk bereikbare plekken.

De Jumper LAMbox geeft u meer rijzekerheid en ongekend rijgemak. Met het extra polyvolume krijgt de Jumper meer laadvolume, waardoor u in één keer alle meubels naar de nieuwe woning van een klant vervoert.

Lees meer over de voordelen van bakwagens en BE-combinaties

citroen vos rene vos

René Vos

Directeur

Waar kunnen we u mee helpen?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!