Koel- en vriestransport

Helemaal op maat gemaakt: 
een Citroën koel- of vrieswagen

Of u nou ijssculpturen, diepvriesgroenten of bruidstaarten vervoert: met een Citroën koelwagen weet u zeker dat uw producten in hun beste staat aankomen op het afleveradres. Onze medewerkers weten door hun jarenlange verkoopervaring en gedegen kennis precies welke toe- en aanpassingen perfect bij uw bedrijfsvoering passen.

citroen vos koelwagen

Laadvolume dat naadloos aansluit
bij uw bedrijf

Verspil nooit meer tijd aan op en neer rijden, omdat u niet de hele vracht kwijt kunt in uw bedrijfsauto. De maatvoering van een Citroën koelwagen is perfect afgestemd op uw behoeften. Een slagerij vervoert met gemak flinke voorraad in de Jumper, terwijl de kaasboer perfect af is met een kleiner laadvolume. De optimale verhouding tussen isolatie en koelinstallatie zorgt er daarnaast voor dat uw producten onderweg ijskoud blijven. Maak uw bedrijfsvoering compleet met een koel- of vrieswagen op maat.

Ontdek welk laadvolume bij uw bedrijf past

citroen vos koelwagen

Citroën Berlingo Van

Tot 3,7 m3 laadvolume

citroen vos koelwagen

Citroën Jumpy

Tot 6,1 m3 laadvolume

citroen vos koelwagen

Citroën Jumper

Tot 17 m3 laadvolume

Parttime koeltransporteur

Pas uw bedrijfsvoering aan zonder een gigantisch te investeren. Met de uitneembare koel- en vriesunits bouwt u uw bedrijfsbus gemakkelijk om tot volwaardige koelwagen. De elementen vriezen tot -18 graden en kunnen in elke vrije hoek van uw auto worden geplaatst. Ideaal voor een cateraar die wil voorkomen dat zijn ijs gesmolten is als hij aankomt op de plek van bestemming.

citroen vos koelwagen

Voorkom verlies met een defect

Door de twee jaar durende fabrieksgarantie bent u nooit geld kwijt aan schade waar Citroën verantwoordelijk voor is. Als blijkt dat een onderdeel defect is als gevolg van een product- en/of fabricagefout, repareren of vervangen wij deze kosteloos. Via onze online planning maakt u gemakkelijk een afspraak zodat u binnen de kortste keren weer op weg kunt.

MyCITROËN FreeDrive servicecontract: op maat gemaakt voor uw bedrijf

De MyCITROËN FreeDrive garantieverzekering sluit altijd perfect bij uw wensen aan. U betaalt nooit voor elementen die u niet nodig heeft. Stel het het pakket samen uit verschillende opties die het beste bij uw rijstijl passen. U heeft de keuze uit voorgeschreven onderhoud, de jaarlijkse aircocheck, de vervanging van slijtagedelen en het Citroën-bandencontract.

Ontdek de voordelen van onze onderhoudsserivce.

citroen c3 aircross SUV private lease

Ontdek ook het voordeel van de aircocheck

Kom altijd fris aan op uw bestemming. Airco is vooral tijdens de zomerdagen een fijne extra voor ondernemers die strak in pak voor de dag moeten komen. Houd het hoofd letterlijk en figuurlijk koel met een regelmatige airco-onderhoudsbeurt. Zo voorkomt u schimmels en bacteriën die zorgen voor nare geuren in uw auto en kunt u optimaal genieten van de klimaatbeheersing.

Ontdek alle voordelen van de aircocheck

citroen vos antwan van tilborgh

Antwan van Tilborgh

Sales Manager

Waar kunnen we u mee helpen?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!