BE-combinaties en bakwagens

Ervaar veel laadruimte in een
zuinige en comfortabele Citroën bakwagen

Als drukke ondernemer wilt u zo min mogelijk onnodige kosten maken. Drie keer op en neer rijden om een lading te leveren, is dan ook het laatste waar u op zit te wachten. De BE-combinaties en bakwagens van Citroën zijn perfect voor elke ondernemer die vrachten levert. Met veel laadvermogen en een laag eigen gewicht, bespaart u al wanneer u onderweg bent. Met de zuinige Euro6-motoren vergroent u daarnaast uw hele bedrijfsvoering. Twee vliegen in één klap dus.

citroen vos bakwagen

Voor elk bedrijf de juiste uitvoering

De Jumper heeft verschillende chassislengtes en carrosserievarianten, zodat u altijd de meest geschikte bedrijfswagen kiest. Daarnaast is het mogelijk om de Jumper te laten ombouwen naar een BE-combinatie: de Citroën Jumper CityBOX. Met deze Plus-uitvoering kan u tot 575 kilogram meer laadvermogen meenemen op een B-rijbewijs.

Zorgvuldig in- en uitladen

Een Citroën bakwagen en BE-combinatie lenen zich perfect voor het vervoeren van grote vrachten met het gemak van kleine ladingen. De hydraulische laadklep gaat extra zorgvuldig om met de lading én de ruggen van uw werknemers. Met slechts een druk op de knop tilt de laadklep alle zware voorwerpen uit de wagen. Zo wordt het verplaatsen van loodzware objecten zoals pallets een eitje en hoeft u niet bang te zijn dat kostbare ladingen uit uw bedrijfsauto vallen.

citroen e jumper

Meer laadvermogen met rijbewijs B

Bij de CityBOX PolyLight  uitvoering profiteert u van het grote laadvermogen tot 575 kilogram in combinatie met een laag gewicht. Deze toegankelijke opbouw is ideaal voor de ondernemer die geen zin heeft om de lesauto weer in te duiken voor een uitgebreider rijbewijs. Deze speciale opbouw weegt zonder hydraulische laadklep slechts 595 kilogram, waardoor u de auto gewoon mag besturen met B-rijbewijs. Zo krijgt uw bedrijf zonder veel grote aanpassingen de kans enorm te groeien.

Extra laadruimte, dezelfde lage brandstofkosten

Nog meer ruimte nodig in uw bedrijfswagen? De Jumper LAMbox combineert een zee aan extra ruimte met een zuinig design. Het extra polyvolume komt in een gestroomlijnd design, dat ervoor zorgt dat de Jumper niet veel meer brandstof verbruikt dan zonder de extra laadruimte. AdBlue zorgt ervoor dat er geen schadelijke gassen uit de uitlaat komen.

 

Zelfs zware containers trotseert de Jumper

Op een bouwplaats of een dichtbegroeid gebied heeft u niet altijd de mogelijkheid om met een grote vrachtwagen een container neer te zetten. Met de Citroën Jumper L2 Chassis Cabine lukt dit wel. Het hijssysteem met twee draagarmen wordt elektrisch/hydraulisch aangedreven en kan wel tot 2.500 kilogram tillen. Deze afzetcontainer combineert u met de Citroën Jumper. De Jumper is met meerdere staalverzinkte containers leverbaar.

citroen vos antwan van tilborgh

Antwan van Tilborgh

Sales Manager

Waar kunnen we u mee helpen?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!