De nieuwe Citroën ë-Berlingo

De populaire Citroën Berlingo is er nu ook 100% elektrisch! De Citroën ë-Berlingo is een echte gezinsauto met zijn in te delen interieur, een reusachtige bagageruimte en opbergruimtes. Een ideale auto voor alle leeftijden: hij is praktisch en veelzijdig, biedt comfort en is ideaal voor iedereen die actief is en er graag op uit gaat. Ontdek meer over dit elektrisch model.

citroen ë berlingo elektrische auto dashboard

100% elektrisch gemak

Met de nieuwe Citroën ë-Berlingo rijdt u 100% elektrisch én 100% efficiënt. Hij rijdt dynamisch, ontspannen en soepel. Daarnaast beschikt hij over 3 rijmodis: normal, eco en sport.

Daarnaast is hij laag in zijn gebruikskosten dankzij de 100% elektrische motor. En met de eenvoudige en praktische oplaadmethodes laadt u de ë-Berlingo zo weer op. De ë-Berlingo heeft een ruime actieradius van 280km waar u goed mee van a tot z komt en weer terug.

Hoogstandje technologie

De nieuwe Citroën ë-Berlingo beschikt over 18 rijhulpsystemen, die niet alleen het comfort maar ook de veiligheid tijdens uw autorit verhogen. Ontdek de diverse rijhulpsystemen nu tijdens een proefrit.

De nieuwe Citroën ë-Berlingo naar eigen smaak

Met de nieuwe Citroën ë-Berlingo rijdt u in een opvallende auto. De mogelijkheden tijdens het samenstellen van carrosseriekleuren zijn breed. Kies bijvoorbeeld voor het neutrale Beige Nautilus of ga voor het vrolijke Aqua Green. Het interieur biedt zijn inzittenden een hoge zitpositie en de ambiance XTR is voorzien van stoffen bekleding in de kleur Lime Green met een oranje band over de rugleuningen.  Daarnaast onderscheidt de Citroën ë-Berlingo zich ook door zijn strak vormgegeven dashboard met verschillende opbergmogelijkheden.

citroen vos martie wellens

Martie Wellens

Sales Manager

Meer weten over de nieuwe Citroën ë-Berlingo?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!