Lesauto's

Een comfortabele lesauto kopen?
Citroën VOS staat voor u klaar

Val als rijschool op tussen uw concurrenten door een lesauto te kopen van Citroën. Het speelse design steelt onderweg alle blikken op straat. Uw auto wordt in feite een rijdende reclamezuil, want wie wil er nou niet in zo’n auto lessen? Met een lesauto van Citroën hoeft u niet te kiezen tussen gemak en design, maar krijgt u alles in een.

citroen vos lesauto kopen

Een echte eyecatcher

In een hevig concurrerende markt als de rijleswereld is het belangrijk om de aandacht direct te trekken. Met een strakke, hippe Citroën lesauto is dat geheid het geval. Kies voor een opvallend design om meer klanten te trekken en slim in te spelen op de wensen van de doelgroep. VOS zorgt ervoor dat uw auto helemaal naar wens wordt afgemaakt met gepersonaliseerde bestickering of een opvallende lakkleur.

Een comfortabele baan

Als rijinstructeur zit u vele uren per dag in dezelfde houding in een stoel. Geniet van optimaal comfort door een lesauto te kopen van Citroën. Het modieuze interieur dat is afgestemd op uw wensen, zoals zwarte stoelhoezen over comfortabele stoelen. Door het hoge comfort zakt u ‘s avonds niet met tegenzin en rugpijn op uw eigen bank, maar voelt u zich topfit, ook als u de hele dag in de auto heeft gezeten.

citroen c4 spacetourer

Maak het uzelf gemakkelijk met de juiste accessoires

Bij VOS kiest u uit een ruime keuze accessoires, die elke rit vereenvoudigen. Stippel gemakkelijk een goede leerroute uit voor uw leerlingen met gebruiksvriendelijke navigatie of plan onderweg nieuwe afspraken in met een handsfree carkit.

citroen vos daniel vos

Daniël Vos

Verkoopadviseur

Waar kunnen we u mee helpen?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!