De nieuwe Citroën C4


De nieuwe Citroën C4 is een auto waar het hele gezin volop van geniet. Door zijn unieke karakter, compactheid en geavanceerde systemen bij de vering zorgt hij voor een geheel nieuwe rijervaring. Ook is de auto een trendsetter op het gebied van connectiviteit dankzij de navigatie en stemherkenning. Kortom: de nieuwe Citroën C4 biedt alles wat een autoliefhebber in een auto zoekt.

nieuwe citroen c4 private lease

De beste technologische snufjes

De nieuwe Citroën C4 loopt voor op het gebied van connectiviteit. Door gebruikt te maken van de spraakbediening kunt u het multimediasysteem, de airconditioning en het navigatiesysteem bedienen. De Connect Nav wordt geleverd met lifetime kaartupdates. Daarnaast ontvangt u geheel gratis 36 maanden CITROËN Connected Services. Hiermee houdt de nieuwe Citroën C4 voor u alle actuele verkeerssituaties, weerberichten en brandstofprijzen in de gaten, zodat u altijd up-to date bent.

Ultiem leefcomfort in de nieuwe Citroën C4

De nieuwe Citroën C4 combineert een energieke look and feel met een ruim interieur en biedt veel luxe aan alle passagiers. De passagiers op de achterbank beschikken over veel knieruimte en voor extra zonneschijn is de de nieuwe Citroën C4 leverbaar met een groot elektrisch glazen zonnedak. Ook aan de bijrijder is gedacht door de mogelijkheid om gebruik te maken van het een tablethouder in het dashboard.

Veilig op de weg

Met maar liefst 20 rijhulpsystemen, bent u in de nieuwe Citroën C4 altijd van alle gemakken voorzien. Zo heeft dit model optioneel een geïntegreerde dodehoekbewaking waardoor u nooit meer een motorrijder mist en beschikt de auto over een zogenaamde HighWay Driver Assist, waarmee de auto de koers en snelheid zelf regelt. Zo kunt u uw aandacht nog beter op de weg houden. Naast deze handige systemen, heeft de C4 ook Connect Assist. Deze geeft een noodsignaal met plaatsbepaling af waardoor hulpdiensten kunnen worden ingeschakeld. Wanneer er sprake is van een zware aanrijding gebeurt dit automatisch.

Heeft u interesse in de nieuwe Citroën C4? Onze adviseurs vertellen u graag alles over dit model.

 

citroen vos sander van kessel

Sander van Kessel

Vestigingsdirecteur Den Bosch

Meer weten over de nieuwe Citroën C4?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!