Online planning

Plan zelf online Citroën onderhoud
via onze gemakkelijke diensten

Onderdelen kunnen altijd onverwachts en onaangekondigd beschadigd raken of kapot gaan. VOS houdt te allen tijde ruimte in zijn planning voor noodreparaties. Niet alleen Citroën-rijders kunnen bij ons terecht, maar wij verzorgen reparaties en onderhoud voor alle merken. Zo houden we uw motor draaiende en bent u snel weer op weg.

Schadeherstel door monteur Den Bosch van VOS Gewoongoed

Citroën onderhoud gemakkelijk en overzichtelijk inplannen

Onze online agenda is 24/7 bereikbaar. U bent dus niet gebonden aan kantoortijden om een afspraak te maken voor uw Citroën onderhoud. Plan een onderhoudsbeurt op elk moment van de dag, wanneer het u uitkomt. Dus ook wanneer u net thuiskomt van een nachtdienst of als het u te binnen schiet tijdens feestdagen. Check eenvoudig de beschikbare dagen en legt u de datum van uw voorkeur vast. U maakt gemakkelijk een afspraak via onze website of ga voor ultiem gemak met onze app.

Uw auto loopt weer gesmeerd

Het overzichtelijke formulier op onze website biedt keuze uit verschillende soort onderhoud. Kies zelf welk onderhoud u nodig acht, en betaal nooit meer dan nodig. Onze monteurs en technici laten u alleen in een perfecte Citroën de garage uitrijden. Er ontsnapt niets aan hun deskundig oog. Wanneer er volgens hen meer onderhoud nodig is, geven zij dit duidelijk aan.

Laat bijvoorbeeld de verlichting controleren of een grondige wintercontrole of verplichte APK check uitvoeren. Daarnaast hanteert VOS vijf pakketten: het vervangen van de luchtfilter, de bougies, de brandstoffilter, de pollenfilter en het verversen van de remvloeistof. Zo vult u een kleine beurt aan met een pakket naar keuze en betaalt u alleen voor de zaken die echt aan onderhoud toe zijn.

Citroen Uden

Snel en gedetailleerd

Wilt u dat onze monteurs een extra blik werpen op de binnenverlichting? Voeg dan eenvoudig opmerkingen toe. Zo weet u zeker dat speciale wensen mee worden genomen. Onze medewerkers houden de mailbox goed in de gaten, waardoor u niet dagenlang wacht op antwoord. Wanneer de aanvraag voor het auto onderhoud in onze werkplaats binnenkomt, beantwoorden en bevestigen onze werknemers deze vaak nog diezelfde dag.

Spoedig weer veilig de weg op

Strandingen en pechgevallen komen altijd onverwachts. Daarom houdt VOS elke dag tijd vrij in het rooster zodat u bij pech weer snel de weg op weg kunt. Zo staat u niet onderweg naar een zakenrelatie het oliepeil bij te vullen in uw nette pak. Ook voor klein auto onderhoud zoals het vervangen van een kapot lampje, het bijvullen van de olie of het checken van de bandenspanning bent u bij VOS aan het juiste adres.

citroen vos alex canters

Alex Canters

Servicemanager

Waar kunnen we mee helpen?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!