Nieuwe Citroën C5 Aircross SUV Hybrid

C5 Aircross SUV Hybrid

De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid

Elektrisch rijden met de Citroën C5 Aircross Hybrid is de manier van rijden in de toekomst. Dit model biedt alle voordelen van elektrisch rijden tijdens korte ritten, maar beschikt ook over de veelzijdigheid van een auto met een verbrandingsmotor, zodat het afleggen van lange afstanden geen probleem is voor deze auto. Net als dezelfde krachtige en robuuste uitstraling als de Citroën C5 Aircross SUV, geeft ook deze auto het échte SUV-gevoel.

citroen c5 aircross hybrid

Opladen is nog nooit zo makkelijk geweest

Nederland beschikt over veel oplaadpunten. De Citroën C5 Aircross Hybrid kunt u bij een normaal stopcontact volledig opladen in 7 uur en 15 minuten. Maakt u gebruik van een Onboard Charger dan duurt de volledige oplaadtijd tussen de 2 tot 4 uur.

Komt het opladen van uw Plug-in Hybride auto niet uit? Dan kunt u het opladen uitstellen tot een moment dat voor u wel uitkomt. Dit gaat gemakkelijk via het touchscreen van de auto of via de MyCitroën-app. Wanneer de auto wordt opgeladen, geeft de auto dit aan door een groen knipperend lampje. Stopt het knipperen van het licht dan is uw auto helemaal opgeladen en klaar voor gebruik.

Connected met de Citroën C5 Aircross Hybrid

Wie rijdt in de Citroën C5 Aircross beschikt over een instrumentenpaneel met een digitaal TFT-scherm van maar liefst 12,3 inch. Hierdoor is alle geselecteerde rijinformatie en de navigatie-instructies altijd binnen het oogveld van de bestuurder. Deze SUV van de nieuwste generatie kenmerkt zich met zijn 20 rijhulpsystemen en 5 connectiviteitsmogelijkheden.

Uniek: het Citroën Advanced Comfort® programma

Dankzij het Citroën Advanced Comfort®-programma is de Nieuwe Citroën C5 Aircross Hybrid de meest comfortabele SUV van zijn segment met twee unieke innovaties van Citroën: Vering met Progressive Hydraulic Cushions® en Advanced Comfort Seats.

Wilt u meer weten over deze topper?  Onze adviseurs geven u graag meer informatie of vraag direct een vrijblijvende proefrit aan.

citroen vos sander van kessel

Sander van Kessel

Vestigingsdirecteur Den Bosch

Meer weten over de Citroën C5 Aircross SUV Hybrid?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!