Montage accessoires

Een passende auto in alle situaties
met de accessoires van Citroën

Of u nou een trekhaak of lichtmetalen wielen wilt, bij VOS bent u altijd verzekerd van officiële Citroën accessoires. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor universele onderdelen van diverse merken. Een hypermoderne geluidsinstallatie? Bij VOS zit u goed. Onze accessoires bestaan uit vier categorieën: transportoplossing, veiligheid, multimediaal en design. Hierdoor heeft u altijd de keuze uit voldoende mogelijkheden en oplossingen.

citroen spacetourer business lounge

Goed voorbereid op weg

Gaat u op skivakantie met het hele gezin? Een dakkoffer biedt vaak uitkomst om nét die extra paar ski’s mee te nemen. Ons assortiment transportoplossingen bevat artikelen waarmee u in elke situatie goed voorbereid op weg gaat. Denk hierbij aan trekhaken, dakkoffers, fietsendragers en dakdragers. De winterbanden en sneeuwkettingen zorgen voor extra veiligheid. Hierdoor hoeft u dus nooit meer om te rijden om die gladde bergweg te vermijden.

Garantie op de accessoires van Citroën

Op accessoires bent u zuinig. Daarom staat VOS voor u klaar indien iets kapot gaat waar u niks aan kunt doen. Op vertoon van de aankoopfactuur heeft u één jaar garantie op alle accessoires die bij de nieuwe auto worden geleverd. De dekking hiervan verschilt per geval. Indien de accessoires door onze medewerkers zijn gemonteerd, dekt de garantie zowel het onderdeel als het arbeidsloon. Wanneer deze niet door ons zijn gemonteerd, wordt alleen het onderdeel en niet het arbeidsloon vergoed.

citroen e spacetourer

Technologie voor alle inzittenden

Geef een auto meer allure met een goed audiosysteem of meerdere usb-aansluitingen. Bij VOS kunt u terecht voor multimediale Citroën accessoires zoals iPadhouders op de hoofdsteun, audiosystemen en videoschermen. Zo blijven de kinderen altijd vermaakt zelfs wanneer u al urenlang onderweg bent naar Italië. Om uw Citroën nog verder te verfraaien, kunt u bij VOS onder meer terecht voor het bevestigen van lichtmetalen velgen, spoilers, wieldoppen, stoelhoezen, dorpelstrips of verfraaiing van het interieur zoals (leren)bekleding.

Citroën VOS voorkomt slijtage en defecten

Onze medewerkers stellen snel en vakkundig vast of het gaat om een defect dat valt onder de garantie. Hier vallen echter niet de gevolgen van slijtage en een defect aan het onderdeel veroorzaakt door een montagefout onder. Indien u de accessoires door VOS in uw auto laat plaatsen, is de kans dat deze defecten optreden nihil. Natuurlijk staan onze medewerkers altijd voor u klaar, mocht er toch iets mis zijn gegaan.

citroen vos alex canters

Alex Canters

Servicemanager

Waar kunnen we mee helpen?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!