Pick-ups

Vereenvoudig elke klus
met een Citroën pickup

Met een Citroën pickup neemt u nooit te veel hooi op de vork. Kies de uitvoering die bij uw bedrijf past. De Jumper combineert optimaal laadvermogen met een licht gewicht. u heeft keuze uit maar liefst vier verschillende lengte- en twee cabinevarianten. Deze combineert u met de grote pickup of kipper. Door het extreme laadvermogen weet u zeker dat u de vracht in één keer kunt vervoeren.

citroen berlingo

Klein maar fijn

Voor de kleinere ondernemer is de kleine Citroën pickup of kipper een goede partner. Zowel de Citroën Berlingo als de Jumpy kan geleverd worden met een vaste open laadbak of achterover kippende laadbak. Hierdoor wordt het in- en uitladen van zware vrachten als planten, bakstenen of meubels erg gemakkelijk.

Voor elk bedrijf een geschikte Citroën pickup

Pas de Citroën pickup volledig naar uw wensen aan. Zo heeft u de keuze tot een andere laadkraan, laadvloer, hogere zijborden, een kist voor of in de laadbak, optische signalering of een veegvuilkap. Moet u elke dag ladingen straatstenen vervoeren? Dan zijn hogere zijborden ideaal. Hierdoor krijgt u net die vijftig straatstenen meer mee en hoeft u niet twee keer te rijden. Met een veegvuilkap wordt het inladen van losse takken en struiken erg gemakkelijk door de lage inwerphoogte.

Ontdek ook wat de bedrijfswageninrichting voor een Citroën pickup kan betekenen.

citroen vos koelwagen

Goed voor de rug

Citroën staat voor comfort, ook de pickup. Daarom zijn alle laadbakken voorzien van een Fysergo-keurmerk en zijn ze ERGO-gecertificeerd. De laadvloer is zo laag mogelijk uitgevoerd, waardoor u de lading gemakkelijk en snel in- en uit de laadbak tilt. Een lading stoeptegels tilt u niet stapel voor stapel uit de bak, maar legt u gemakkelijk op een hoop met de achterover kippende laadbak. Zo wordt uw rug, of die van uw werknemers gespaard. Hiermee voorkomt u ziekteverzuim op de werkvloer.

Op maat gemaakt kleine pickup kipper

De Citroën Berlingo en de Jumpy lenen zich perfect voor een vaste open laadbak of achterover kippende laadbak. De laadbak bestaat uit 300 millimeter hoge, scharnierende zijborden. Deze klapt u open wanneer u de lading uit de laadbak haalt, en zet u bij het inladen weer dicht zodat de lading niet uit de bak valt. De laadvloer ligt zo laag mogelijk. Hierdoor tilt u snel de zware stenen of grote meubels in en uit de laadbak. Dit maakt de kleine kipper een groot gemak.

 

Kies hieronder uw ideale laadvermogen

citroen vos pickup

Citroën Berlingo Pickup

Een laadvermogen tot 885 kilogram

citroen vos koelwagen

Citroën Jumpy

Een laadvermogen tot 1.500 kilogram

citroen vos koelwagen

Citroën Jumper

Een laadvermogen tot 1.645 kilogram

Meer mankracht in een auto

Schipper nooit meer tussen de hoeveelheid personeel of apparatuur. Een dubbele cabine biedt de mogelijkheid om een extra achterbank in uw bedrijfswagen te plaatsen, zodat u in één klap meer zitruimte heeft. De aanvullende optie stelt u in staat tot wel zeven personen te vervoeren in de Jumper of Jumpy en tegelijkertijd al uw gereedschappen mee te nemen. Wanneer deze bestelauto voldoet aan de Nederlandse fiscale eisen van bestelwagens, valt de wagen niet onder personenvervoer. Hierdoor draagt u geen BPM en BTW af.

Lees meer over de voordelen van een dubbele cabine.

citroen e jumper

Vergroen uw bedrijf

De pickups van Citroën hebben een groot trekvermogen. Bovendien zijn ze leverbaar met een zuinige en krachtige Euro6-dieselmotor. Dit maakt de pickup een perfecte bedrijfswagen voor een ondernemers met een groen hart. Versterk het imago van uw bedrijf met een zuinige bedrijfsauto van Citroën en houd meer geld over.

citroen vos martie wellens

Martie Wellens

Sales Manager

Waar kunnen we u mee helpen?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!