De Citroën Jumpy

De Citroën Jumpy is de ideale partner voor elk bedrijf dat personeel zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk wil vervoeren. De auto heeft een brede, stevige voorbumper waardoor de veiligheid gegarandeerd is. De cabine is ruim en biedt plaats aan 2/3inzittenden en is leverbaar in de XS-, M- en XL-uitvoering. Verder is de Citroën Jumpy voorzien van uitgebreide, handige rijhulpsystemen en krachtige motoren.

citroen jumpy

Gemakkelijk inladen met de Citroën Jumpy

Alle uitvoeringen van de Jumpy zijn optioneel voorzien van sensor waardoor u handsfree de schuifdeuren van de bedrijfswagen kunt openen. Ook de achterbumper is voorzien van deze handige software, waardoor een voetbeweging voldoende is om de achterklep te openen of te sluiten. Zo wordt het inladen van grote of zware spullen ineens een stuk gemakkelijker.

Meer zicht op de weg

De Citroën Jumpy heeft optioneel een ingebouwde head-up display waarop de belangrijkste rij-informatie wordt geprojecteerd. Dit geavanceerd systeem geeft uw rijplezier een maximale veiligheid waardoor u nooit uw ogen van de weg hoeft te halen.

Verdwaal nooit meer dankzij slimme navigatie

De Citroën Jumpy kan worden voorzien van het geavanceerde Citroën Connect Nav-systeem. Door de spraakherkenning heeft u zo ingesteld hoe u het beste uw bestemming kunt bereiken. Doordat het Nav-systeem is voorzien van een 7 inch touchscreen en een 3D kaartweergave, is het beeld altijd helder en worden bekende gebouwen in de navigatie als miniatuur weergeven.

Nog meer voordelen ontdekken van de Citroën Jumpy? Onze adviseurs geven u graag meer informatie.

citroen vos daniel vos

Daniël Vos

Verkoopadviseur

Meer weten over de Citroën Jumpy?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!