Glaswagens

Voorkom scherven met
een Citroën glaswagen

Glas is een zwaar en breekbaar materiaal dat met grote zorg vervoerd moet worden. De Citroën glaswagens zijn dan ook voorzien van handige extra’s om uw lading veilig van A naar B te brengen. U kunt bij VOS terecht voor twee vormen van ombouw tot glastransport. Kies voor de ombouw die het beste bij uw bedrijf en rijstijl past. Een glasresteel komt niet alleen glaszetters, maar ook schilders en reclamebedrijven van pas.

citroen vos koelwagen

Maximaal laadvermogen met de Jumper

Met het grote laadvermogen van de piramidevormige laadbak van Citroën neemt u eenvoudig meerdere ladingen in een keer mee. Deze uitvoering ziet u het meest op de weg en is daarom ook de bekendste versie. De houten onderplanken zorgen voor extra stevigheid. Het dak van de Jumper is van lichtdoorlatend polyester. Door dit lichte materiaal heeft de Jumper een maximaal laadvermogen. Zo neemt u gemakkelijk dat extra keukenraam mee naar de klant.

Bekijk de bedrijfswageninrichting voor Citroën glastransport.

Op maandag glastransport, op donderdag koeltransport

Bespaar tijd en geld met een demontabel glasresteel voor uw glaswagen. Vervoert u alleen op maandagen en dinsdagen glas? Dan is een glasresteel op basis van een Citroën gesloten bestelwagen perfect. Het resteel zit aan een imperiaal bevestigd en is erg eenvoudig te demonteren. U kunt daardoor de rest van de week zonder deze constructie de weg op. Nog een voordeel: de overheid ziet het demontabele resteel als lading, waardoor de Citroën niet speciaal gekeurd hoeft te worden.

Neem extra personeel mee in een dubbele cabine

citroen vos sander van kessel

Sander van Kessel

Vestigingsdirecteur Den Bosch

Waar kunnen we u mee helpen?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!