Citroën fabrieksgarantie

Altijd weer snel op weg
met Citroën fabrieksgarantie voor uw auto

Wanneer u voor de eerste keer de autodeur achter u dichttrekt in een splinternieuwe Citroën, kunt u er vanuit gaan dat ritten probleemloos zullen verlopen. Indien blijkt dat iets niet werkt zoals het hoort door een product- en/of fabricagefout, staan wij graag voor u klaar om dit te verhelpen, waardoor u vaak diezelfde dag nog de weg op kunt. De fabrieksgarantie dient als vangnet bij verborgen gebreken. U draait dus nooit op voor onverwachte reparatiekosten. 

over citroen vos persoonlijke service

Compleet zorgeloos op weg

Verleng de fabrieksgarantie van uw auto tijdens de garantieperiode gemakkelijk met maximaal vijf jaar. Hierdoor geniet u altijd zorgeloos van uw Citroën. De garantie vergoedt namelijk alle hydraulische, mechanische en elektrische problemen die onder de dekking vallen. Bovendien heeft u hiermee ook recht op uitgebreide pechhulpverlening in bijna heel Europa met de Citroën Assistance.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Tot wel twaalf jaar lang garantie

Ga altijd gerust op weg met het uitgebreide garantiepakket van Citroën. Hierdoor is er vaak voor elk onverwachts probleem een gratis en snelle oplossing. Geniet twee jaar lang van volledige commerciële garantie met Citroën Assistance, drie jaar lakgarantie (twee jaar bij bedrijfswagens) en maar liefst twaalf jaar carrosseriegarantie (vijf jaar bij bedrijfswagens).

Met de twee jaar durende commerciële garantie worden defecte onderdelen als gevolg van een product- en of fabricagefout kosteloos gerepareerd en staat de hulpverlening van Citroën Assistance altijd voor u klaar. Zo staat u met pech nooit urenlang in de kou langs de snelweg.

Lakdefecten of oppervlakteroest als gevolg van een product- en/of fabricagefout repareren wij volledig gratis. Zo blinkt de Citroën weer binnen de kortste keren zoals u gewend bent. Bij een personenauto geldt de lakgarantie drie jaar na aankoop, voor een bedrijfswagen is dit twee jaar.

Met de carrosseriegarantie worden deze onderdelen gratis gerepareerd of vervangen. Voor bedrijfswagens heeft deze garantie een looptijd van vijf jaar. Laat uw wagen dus met een gerust hart buiten op de werkplaats staan, ook als het dagenlang regent.

over citroen vos eerlijk advies

Verzeker uzelf van een passende garantieverzekering

Breid de huidige MyCITROËN FreeDrive garantieverzekering uit met elementen naar keuze. Deze  garantieverzekering sluit perfect aan bij elke rijstijl, doordat u deze voor een bepaalde looptijd en voor een aantal kilometers afsluit. Bovendien heeft u de mogelijkheid de garantieverzekering aan te vullen met meerdere bouwstenen. Kies voor voorgeschreven onderhoud, de jaarlijkse aircocheck, de vervanging van slijtagedelen en het Citroën-bandencontract. U bepaalt zelf welke aanvullingen u gebruikt.  

Voordelige banden met de juiste bouwsteen

Met het bandencontract krijgen uw banden de aandacht die ze verdienen. Wij stallen voor een voordelige prijs uw banden, zodat u zeker weet dat ze op een veilige plek staan en u meer ruimte vrij heeft in de schuur. Daarnaast worden de (reguliere) banden voor een vaste en lage prijs verwisseld door onze vakkundige monteurs.

citroen vos antwan van tilborgh

Antwan van Tilborgh

Sales Manager

Waar kunnen we mee helpen?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!