De Citroën Berlingo Van

De laatste generatie Citroën Berlingo Van maakt een échte sprong op gebied van stijl, uitrusting en modulariteit. Het is de ideale partner voor alle professionals! De Berlingo is in vier typen verkrijgbaar: de 'Control', de 'Club', de 'Worker en de 'Driver'.

De 'Comfort' is de basisuitvoering van deze bedrijfswagen. De 'Club' staat bekend om zijn perfecte combinatie van functioneel gebruik en comfort. Voor bedrijven die materiaal en personeel naar soms minder goed begaanbare werkterreinen moet vervoeren is de 'Worker' een goede optie. De Driver is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die hun personeel grote afstanden laten rijden of koerierswerk laten doen in stedelijke gebieden.

citroen berlingo van

Een échte eyecatcher

De stoere en robuuste Citroën Berlingo Van heeft een dynamisch voorkomen met vloeiende lijnen. De voorzijde in de stijl van het merk en die van zijn grote broer, de Citroën Jumpy: een hoge en korte motorkap, en brede koplampen. Het zijaanzicht heeft vloeiende lijnen en een kenmerkend design van de flanken. Een design dat veel gebruiksgemak en een ruim interieur belooft.

De Citroën Berlingo Van biedt ultiem comfort

De Citroën Berlingo Van weet onder alle omstandigheden zijn inzittenden optimaal te isoleren van de weg. Hij heeft zijn geweldige rijcomfort te danken aan de hoge zitpositie, de vering en de geluidsisolatie. De stoelen bieden zowel korte als lange mensen optimaal zitcomfort. Ze zijn optioneel voorzien van een hoogte- en lendensteunverstelling en een eigen armsteun. Optioneel is stoelverwarming leverbaar.

In de dagelijkse praktijk zult u ook het keyless entry and start-systeem, de elektrische parkeerrem en het head-up kleurendisplay waarderen. Ze behoren tot de 20 rijhulpsystemen waarmee de Citroën Berlingo Van kan worden voorzien.

Ruime keuze aan carrosserievarianten

De Citroën Berlingo Van biedt u een ruime keuze aan carrosserievarianten om zo goed mogelijk op uw behoeften aan te sluiten. Zo kan hij worden omgebouwd tot bijvoorbeeld koelauto of worden aangepast als rolstoel- of invalideauto. Ook kan Citroën Berlingo Van worden geleverd met vierwielaandrijving. Lees hier meer over alle mogelijkheden bij VOS voor bedrijfswagens.

De cabine van de Citroën Berlingo Van is ontworpen als een mobiel kantoor, zodat u onderweg gemakkelijk kunt werken. Zo kunt u uw laptop opladen via de 220V-aansluiting en hem vervolgens opbergen in de TopBox. Ook de draadloze smartphonelader is bijzonder praktisch.

citroen vos sander van kessel

Sander van Kessel

Vestigingsdirecteur Den Bosch

Meer weten over de Citroën Berlingo Van?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!