De Citroën C3

De Citroën C3 tilt het design van compacte auto’s naar een geheel ander niveau. Met zijn kleurrijke accenten en optionele opvallende Airbumps is het de perfecte stadsauto waarmee u gegarandeerd hoofden zult draaien. U kiest zelf in welke van de 97 kleurcombinaties u uw auto uitvoert. Ontdek wat er allemaal achter dit frisse nieuwe uiterlijk schuilt.

nieuwe citroen c3 achterkant

Autorijden was nog nooit zo leuk


De Citroën C3 is een bijzonder charismatische persoonlijkheid. De energieke look en feel gaan veel verder dan het design. Het dynamische karakter van de auto past bij elke gebruiker.

Het optionele glazen panoramadak zorgt voor een ongekende rijervaring waarbij u de buitenwereld naar binnen haalt. Ga vol frisse energie op weg en laat u verbazen!

 

Parkeren? Met de Citroën C3 geen probleem!

Er zijn tal van high-tech opties om uw auto mee uit te breiden. Het 3D-navigatiesysteem is voorzien van spraakherkenning en met de dodehoekbewaking mist u nooit meer een motorrijder in uw kielzog: de achteruitrijcamera maakt fileparkeren een eitje. Met de optionele ConnectedCAM legt u gemakkelijk al uw rijervaringen vast. Zo kunt u die prachtige bergrit ook na de vakantie nog herbeleven en komt de camera daarnaast ook van pas als u in een ongeval belandt.

De Citroën C3 is de ideale stadsauto

Met een lengte van minder dan vier meter is de Citroën C3 een bijzonder praktische auto om door drukke gebieden te manoeuvreren. Ondanks zijn geringe lengte, hoeft u echter geen concessies te doen in interne ruimte. De bagageruimte heeft een indrukwekkende inhoud van maar liefst 300 liter. Kleinere spullen kunt u met gemak kwijt in het brede dashboardkastje met een inhoud van 6,25 liter.

Ga trendy op weg met de Citroën C3. Onze medewerkers vertellen u graag alles over zijn bijzondere kenmerken.

citroen vos martie wellens

Martie Wellens

Sales Manager

Meer weten over de Citroën C3?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!