Onderhoud

Onderhoud bij Citroën VOS

Schadeherstel door monteur Den Bosch van VOS Gewoongoed

Een betrouwbare auto begint bij de juiste onderhoudsbeurt

Natuurlijk kan niet alle autopech worden voorkomen, maar met de jaarlijkse onderhoudsbeurt verkleint deze kans enorm. Citroën VOS kent het belang van deze check en heeft alles in huis om uw auto goed te onderhouden. Of de winter er nu aankomt, u van de zomer naar Zuid-Frankrijk rijdt of u een hagelnieuwe Citroën bestuurt: een onderhoudsbeurt is de basis van elke goed functionerende auto.

Plan hier direct uw onderhoud.

Beter voor het milieu en uw portemonnee

Een auto die door tijdig onderhoud aan alle milieueisen voldoet, is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Bespaar brandstofkosten en vroegtijdige slijtage. Zo zorgen te zachte banden voor meer brandstofgebruik en wanneer de wielstanden niet goed zijn uitgelijnd, ontstaat er meer wrijving en bandenslijtage. Maar denk ook eens aan een airco die niet meer goed werkt. Hierdoor duurt het langer voordat uw auto koel is, waardoor er meer brandstof wordt verbruikt. Bij VOS kan het auto onderhoud worden uitgevoerd in Den Bosch, Waalwijk en Genderen.

Citroen Uden

Van olie verversen tot software updaten

Bij Citroën VOS kunt u terecht voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt van alle merken, waarbij de auto nauwkeurig wordt nagekeken. Denk hierbij aan het verversen van de olie, het uitlezen van de motor en het controleren van de remmen. Waar onze technici en monteurs vroeger vooral met hun handen in de olie zaten, zijn zij inmiddels ervaren programmeurs. We controleren altijd de laatste software-updates en zorgt ervoor dat u met de nieuwste versie op weg gaat.

Pakketten als broodnodige aanvulling

Citroën VOS denkt met u mee. Wijst de onderhoudsbeurt uit dat uw auto niet aan de laatste milieueisen voldoet? Dan nemen wij direct contact met u op. Blijkt uit de basisbeurt dat er bijkomende werkzaamheden gepland moeten worden, dan wordt deze in overleg in een extra pakket onder handen genomen. VOS hanteert vijf pakketten: het vervangen van de luchtfilter, de bougies, de brandstoffilter, de pollenfilter en het verversen van de remvloeistof. Zo houdt bijvoorbeeld het luchtfilter vuil- en stofdeeltjes tegen en voorkomt hierdoor dat deze de motor beschadigen en vervuilen. Deze vijf onderdelen zijn van cruciale waarde en dienen daarom goed onderhouden te worden. VOS zorgt ervoor dat u het beste onderhoud krijgt. Zo voorkomt u dat u een paar uur langs de weg staat met pech of moet opdraaien voor onverwachte kosten.

Auto onderhoud Waalwijk

Tijdens de onderhoudsbeurt denkt Citroën VOS op elk vlak mee

Er worden geen extra pakketten in rekening gebracht wanneer blijkt dat de auto in orde is. Hierdoor betaalt u alleen voor onderhoud dat daadwerkelijk nodig is. U bent dus te allen tijde verzekerd van een eerlijke en zorgvuldige onderhoudsbeurt van uw auto waarbij alleen de zaken die aan onderhoud toe zijn onder handen worden genomen. Tegen gereduceerd tarief kunt u bij ons een auto huren wanneer uw eigen auto bij ons in de garage staat. Hierdoor kunt u aan uw dagelijkse verplichting voldoen en rijdt u gewoon via de vertrouwde route naar het werk.

Plan direct uw onderhoudsbeurt via onze online planner.

Gun de banden een goed onderkomen

VOS zorgt ervoor dat u ‘s zomers en s’ winters veilig de weg op kan met de winter- en zomerbandenwissel. U krijgt een complete set op de velg. U profiteert van deskundige montage, controle en opslag van uw banden. Bij iedere wissel worden uw banden gecontroleerd op beschadiging en of het profiel nog voldoende is. Het wisselen van de banden en velgen en de opslag hiervan kost 59,50 euro. Een voordeel is dat altijd alle banden in de buurt liggen zodat we deze meteen kunnen verwisselen.

 

Eenvoudig besparen met de MyCITROËN CARD

Profiteer op een slimme manier met de MyCITROËN CARD. Met deze kaart kunt u dus altijd bij VOS terecht, waarmee u profiteert van talloze voordelen. Vanaf slechts 49,95 euro per jaar profiteert u van de voordelen die gratis worden uitgevoerd zoals de APK-controle, het bijvullen van vloeistoffen, 24/7 en 365 dagen per jaar pechhulp in Nederland en de seizoenschecks.

citroen vos arco melissen

Arco Melissen

Servicemanager

Waar kunnen we mee helpen?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!