Rolstoelvervoer

Blijf op de rit met
een rolstoelbus van Citroën VOS

Neem het stuur zelf in handen met een rolstoelbus van Citroën. VOS heeft de kennis en kunde in huis om auto’s om te bouwen zodat zij geschikt zijn voor klanten met een lichamelijke beperking. Deze aanpassingen zijn volledig op maat en sluiten perfect aan bij uw behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan een stoel die naar buiten draait, een lichtgewicht oprijplaat of een elektrische rolstoellift waarmee u zonder enige problemen plaatsneemt in de auto.

citroen vos rolstoelbus

Laat u niet beperken in uw mobiliteit

De Citroën Berlingo als rolstoelbus betekende een revolutie voor de rolstoelrijder, omdat zij niet langer afhankelijk zijn van logge bestelbussen als vervoersmiddel. Tegenwoordig is vrijwel elk Citroën om te bouwen tot rolstoelbus. In veel modellen betreedt de gebruiker de auto aan de achterkant via het oprijplateau en rolt door tot het dashboard. U kunt nu zelf zonder problemen op weg. VOS werkt samen met verschillende specialisten op het gebied van rolstoelvervoer. Zij maken uw auto precies naar wens.

citroen e jumpy combi

Beperkingen zijn er niet

De comfortabele Citroën bedrijfswagens zijn uitstekend om te bouwen tot rolstoelbus. Kies een formaat dat bij uw wensen past. In een Citroën Berlingo staat de rolstoel achter de voorstoelen. Hierdoor heeft u als rolstoelgebruiker extra veel ruimte. In de Jumpy en Jumper is het mogelijk om een dubbele cabine met rolstoelplek te monteren of bouw de Jumper in zijn geheel om tot rolstoelbus.

Onbezorgd op weg met een Citroën rolstoelbus

Een rolstoelbus van Citroën VOS is niet alleen van alle gemakken voorzien, maar ook veilig en RDW-gekeurd. Een kleine verandering in de auto maakt zelf rijden soms al mogelijk. Gas en rem kunnen bijvoorbeeld worden verwerkt als handbediening op het stuur, met een schuif of zelfs met een joystick. Na de modificatie verzorgen wij de complete afhandeling met de RDW, zodat u onbezorgd de weg op kan.

citroen vos freek verhoeven

Freek Verhoeven

Verkoopadviseur

Waar kunnen we u mee helpen?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!