Bedrijfswageninrichting

Houd iedere lading zorgvuldig op zijn plek
met de juiste bedrijfswageninrichting

Als ondernemer bent u zuinig op de lading die u vervoert. Met de bedrijfswageninrichting van VOS weet u zeker dat uw producten veilig aankomen. Een lege laadbak beschermt de vracht vaak onvoldoende. Ga daarom van modulaire inrichting van VOS voor uw Citroën bedrijfswagen. Flexibiliteit, veiligheid en kwaliteit staan hierbij centraal.

citroen berlingo van

Citroën VOS levert maatwerk bedrijfswageninrichting

De juiste bedrijfswageninrichting voorziet uw auto van alle gemakken die u nodig heeft. Houd voor de veiligheid de cabines met een scheidingswand gescheiden van elkaar. Of kies voor een houten laadvloer of rubberen vloermat om er zeker van te zijn dat er geen krassen op de antieke meubels komen. Neemt u altijd tientallen gereedschapsartikelen mee naar elke klus? Allesdragers houden alles netjes op zijn plek. Een scherpe bocht of onverwachts remmen vormt hierdoor geen probleem meer. Zelfs niet wanneer u haast heeft.

Bekijk hier alle mogelijkheden voor de inrichting van uw bedrijfswagen of neem direct contact met ons op.

Zorgvuldig implementeren

Onze ervaren adviseurs vinden de passende oplossingen bij elke bedrijfswagen en bedrijfsvoering. In elk probleem zien wij een uitkomst, waardoor u weer snel de weg op kunt. Alle accessoires worden vakkundig gemonteerd en geïnstalleerd, zodat u zeker weet dat uw kostbare lading onderweg op zijn plek blijft.

over citroen vos gecertificeerde monteurs

Gedegen onderhoud voor uw bedrijfswagen

Het onderhoud van uw bedrijfswagen is bij VOS altijd in goede handen. Als drukke ondernemer wilt u niet met pech langs de kant van de weg komen te staan, terwijl u eigenlijk met die belangrijke klant om de tafel hoort te zitten. Bij VOS plant u gemakkelijk en snel uw eigen auto-onderhoud in. Wij begrijpen dat uw werkuren niet gelijk lopen met onze werktijden. Daarom plant u online gemakkelijk ‘s avonds of in het weekend een afspraak in.

citroen vos martie wellens

Martie Wellens

Sales Manager

Waar kunnen we u mee helpen?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!