APK keuringen

Ga veilig op pad met
de APK check van Citroën VOS

Bent u op zoek naar een APK keuring in Waalwijk of APK keuring in Den Bosch of in de regio van Uden, Veghel of Drunen? Dan bent u bij Citroën VOS aan het juiste adres!


Natuurlijk wilt u in een auto rijden waarvan u zeker weet dat deze in perfecte staat verkeert. Om dit te waarborgen, bent u verplicht, afhankelijk van de leeftijd van uw auto, deze jaarlijks te laten keuren. Bij VOS voeren wij gedegen APK-checks uit waarbij elk punt grondig wordt gecontroleerd. Denk hierbij aan de wielophanging, de carrosserie, de verlichting en de stuurrichting.

Schadeherstel door monteur van Citroën VOS in autogarage Waalwijk

Waarom een APK keuring?

Om iedereen zijn veiligheid op de weg te waarborgen, moeten alle auto-eigenaren een APK check uit laten voeren. Wanneer de auto is goedgekeurd, krijgt u een rapport mee naar huis waarin de goedkeuring wordt bevestigd. Als de auto niet is gekeurd, is de kans groot dat de politie u tijdens een controle een boete oplegt. Daarnaast kan het RDW deze boete ook uitschrijven. Met een APK check gaat u veilig op weg.

Maak direct een werkplaatsafspraak of bekijk op de website van het RDW wanneer uw auto de APK check moet ondergaan.

Slim en eenvoudig besparen

Slim besparen doet u met de MyCITROËN CARD. Met deze kaart kunt u dus altijd bij VOS terecht, waarmee u profiteert van talloze voordelen. Voor slechts 49,95 euro per jaar profiteert u van:

APK Check

Bijvullen van de vloeistoffen

24/7 en 365 dagen per jaar van pechhulp in Nederland

Seizoenschecks

Bandenreparatie

Vervanging van de lampjes

Voorruitreparatie wanneer hier een sterretje in zit

Citroen Uden

Snel weer verzekerd op weg

De APK check is in combinatie met een onderhoudsbeurt gratis, exclusief 4-gas of roetmeting en afmeldkosten. Wanneer u in bezit bent van de MyCITROËN CARD betaalt u eveneens niets. Een losse APK check kost 29 euro. Ook de APK check plant u gemakkelijk en snel in via onze website en via de mail. Voeg daarnaast eenvoudig opmerkingen toe. Zo weet u zeker dat speciale wensen mee worden genomen.

Waar kunnen we mee helpen?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!