Dubbele cabine

Geen achterblijvers met de
Citroën Jumpy of Jumper dubbele cabine

Laat nooit meer iemand uit uw team thuis, omdat hij niet in de auto past. In een bedrijfswagen met dubbele cabine creëert u direct een rij extra zitplaatsen. Zo vervoert u zowel uw gereedschap als personeel naar elke klus. In de Citroën Jumpy dubbele cabine passen wel zes personen, de Jumper kan er zelfs zeven meenemen. Dit geeft u praktisch en financieel voordeel.

citroen jumpy combi

Financieel buitenkansje

Als we kijken naar de financiële voordelen is de keuze tussen een tweede auto of een dubbele cabine snel gemaakt. VOS denkt graag met u mee over hoe het nog beter kan. Wij raden u daarom altijd aan om de dubbele cabine pas achteraf in te bouwen, in plaats van in de fabriek. De aanpassing wordt dan gezien als een accessoire, waar u geen bijtelling over betaalt. Zo heeft u exact hetzelfde product voor een scherp prijsje. VOS heeft ruime ervaring met het ombouwen van bedrijfswagens.

Financiële voordelen

Het vervoeren van zes of zeven personen in een Jumpy of Jumper is goedkoper in een bedrijfswagen dan in een personenauto, indien de wagen voldoet aan de Nederlandse fiscale eisen van bestelwagens en de Belastingsdienst de wagen dan ook ziet als een bestelauto. Wanneer u als bedrijf een auto aanschaft op een grijs kenteken, draagt u geen BPM en BTW af.

Pas uw auto volledig aan naar al uw wensen met de Citroën bedrijfswageninrichting.

citroen vos antwan van tilborgh

Antwan van Tilborgh

Sales Manager

Waar kunnen we u mee helpen?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!