De Citroën ë-Berlingo

Onze populaire Citroën Berlingo heeft alle sterke punten van zijn voorgangers, maar is nu volledig elektrisch en nog moderner. De Citroën Berlingo is een innovatieve en gedurfde Ludospace die toonaangevend is op het gebied van design, flexibiliteit en gebruiksgemak.

citroen berlingo

Ruimte én praktisch gemak

De Citroën ë-Berlingo is met zijn robuuste en hoogwaardige uiterlijk een innovatieve verschijning. Hij is modern en speels vormgegeven en leverbaar in 2 lengtes: de standaarduitvoering M met een lengte van 4,40 m en de nieuwe XL met een lengte van 4,75 m. De M en XL zijn standaard leverbaar met 5 zitplaatsen, de XL is uit te breiden tot wel 7 zitplaatsen!

Technologie die werkt voor u

De Citroën Berlingo beschikt over 19 rijhulpsystemen, die niet alleen het comfort maar ook de veiligheid tijdens uw autorit verhogen. Ontdek de diverse rijhulpsystemen nu tijdens een proefrit.

De Citroën ë-Berlingo in 24 kleurcombinaties

Met de Citroën Berlingo heeft u een hoop mogelijkheden tijdens het samenstellen van carrosseriekleuren. Kies bijvoorbeeld voor het neutrale Beige Nautilus of ga voor het vrolijke Aqua Green. Het interieur biedt zijn inzittenden een hoge zitpositie en de ambiance XTR is voorzien van stoffen bekleding in de kleur Lime Green met een oranje band over de rugleuningen.  Daarnaast onderscheidt de Citroën Berlingo zich ook door zijn strak vormgegeven dashboard met verschillende opbergmogelijkheden.

citroen vos daniel vos

Daniël Vos

Verkoopadviseur

Meer weten over de Citroën Berlingo?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!