De Citroën Jumper

Met de Citroën Jumper vervoert u gemakkelijk tot 6 personen. Deze bedrijfswagen ziet er gelikt uit en heeft een ruime inhoud. En door de geavanceerde motor profiteert u van voordelig brandstofgebruik. En het allermooiste: u mag er gewoon in rijden met rijbewijs B.

citroen jumper

De Citroën Jumper zit bomvol comfort

Met de Citroën Jumper reist u áltijd eersteklas, u kunt namelijk de bus zo luxe maken als u zelf wilt. De bestuurdersstoel is optioneel voorzien van regelbare vering waardoor u altijd geniet van optimaal comfort. Wilt u de altijd navigatie bij de hand hebben? Of kies optioneel voor het 9" inch touchscreen navigatiesysteem en u bent zo onderweg naar bestemming.

Flexibel manoeuvreren

De Citroën Jumper is optioneel voorzien van diverse handige extra’s om u parkeerhulp te bieden. De praktische achteruitrijcamera geeft zorgvuldig aan hoe u het beste in een vak parkeert. Volg de groene lijn en u zit helemaal veilig.

Veilig op weg met de Citroën Jumper

Veiligheid staat bij Citroën hoog in het vaandel, ook bij de Citroën Jumper. Met de hill start assist rolt u nooit meer achteruit op een steile helling, het bandenspanningscontrolesysteem geeft namelijk aan wanneer het tijd is om de banden op te pompen. En het Lande Departure Warning system grijpt in wanneer de bestuurder in slaap dreigt te dommelen.

Profiteren van alle voordelen die de Citroën Jumper te bieden heeft? Onze adviseurs staan voor u klaar om u alles te vertellen over de mogelijkheden.

citroen vos martie wellens

Martie Wellens

Sales Manager

Meer weten over de Citroën Jumper?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!