Reparatie

Reparatie bij Citroën VOS

Reparatie Waalwijk

Citroën VOS levert passend schadeherstel voor elke soort auto

Tijdens het filerijden reed de achterligger tegen de bumper. Wanneer uw auto schade heeft opgelopen of aan een reparatie toe is, wilt u zo snel mogelijk weer de weg op. VOS behandelt uw schadeherstel deskundig en snel. Wij werken daarnaast uitsluitend met originele Citroën-onderdelen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. VOS heeft het juiste gereedschap in huis en beschikt over de benodigde kennis op het gebied van autoherstel. U kunt uw schadeherstel laten uitvoeren in o.a. Den Bosch en Waalwijk.

Plan direct uw afspraak in onze werkplaats.

Geen gedoe bij ruitschade

Wij zorgen dat alles geregeld is op het moment dat u uw auto weer bij ons ophaalt. Een ongemak als een ster in de ruit is daardoor vaak zo verholpen. Onze vakkundige reparateurs weten precies hoe uw ruit op zijn best gerepareerd wordt. Door technische ontwikkelingen is ruitschade veel complexer geworden en is veel kennis over het herstel vereist. Denk aan schade aan een warmtewerende ruit met een licht- en regensensor, eventueel met een camera. Herstel daarvan laat u toch aan de vakman over?

citroen vos reparateur

A-kwaliteit: voor de fanatieke of sporadische rijder 

Met de A-kwaliteit onderdelen van VOS gaat u weer zelfverzekerd op weg na een reparatie. Onze vertrouwde fabrieksonderdelen van Citroën hebben de kwaliteit die u gewend bent. Is uw Citroën ouder dan vijf jaar? Dan hebben wij Economy onderdelen klaarliggen die uitvoerig zijn getest en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en milieu.

Altijd de meest geschikte oplossing

Wanneer blijkt dat er bespaard kan worden met Economy onderdelen, wordt dit altijd in goed overleg met de klant vastgesteld. Hierdoor weet u waar u aan toe bent. Doordat u vooraf een duidelijk zicht krijgt in het totale kostenplaatje, komt u nooit voor verrassingen te staan. Onze adviseurs slijten u geen onnodige diensten aan en onze monteurs repareren alleen de onderdelen die echt aan vervanging toe zijn. Bij VOS weet u dus zeker dat u alleen betaalt voor de zaken die u echt nodig heeft.

citroen vos edwin looijen

Edwin Looijen

Partsmanager

Waar kunnen we mee helpen?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!