De nieuwe Citroën ë-C4

De Citroën ë-C4 (100% elektrisch) is de ideale auto voor de toekomst. Of u nu in de stad of op de snelweg rijdt, deze auto biedt altijd rijcomfort en -plezier. Zo beschikt de auto over bijzonder veel ruimte. De achterbank heeft genoeg ruimte voor 3 passagiers en de benen hoeven niet opgekropt te worden. Verder beschikt de auto over een bagageruimte van 380 Liter en hoeft u dus niet te vrezen dat al die ingepakte koffers voor vakantie niet passen.

citroen c4 elektrisch

De toekomst van elektrisch rijden

De Citroën ë-C4 is geheel elektrisch. De auto heeft een actieradius van 350 km en kan zelfs nog langer rijden als de Brake-modus aan staat. Tijdens deze modus remt de auto sterker af bij het loslaten van het gas, waarbij de vrijgekomen energie wordt opgeslagen in het batterijpakket.

Snel weer vol energie

De Citroën ë-C4 kunt u gemakkelijk opladen via een normaal stopcontact. De accu heeft dan 27 uur nodig om volledig op te laden. Wilt u dat de auto al sneller klaar is voor gebruik? Maak dan gebruik van een van de vele oplaadpunten in Nederland. Met behulp van een wallbox kan de auto binnen 5 uur weer helemaal worden opgeladen. Via een snellaadstation langs de snelweg, kan de Citroën ë-C4 slechts binnen een half uur al voor 80% worden opgeladen.

Veiligheid staat op nummer 1 bij de Citroën ë-C4

Met 20 veiligheids- en rijhulpsystemen weet u zeker dat u veilig, goed en comfortabel de weg op kunt. Met het optionele Head-up Kleurendisplay kunt u meer focus op de weg behouden doordat de belangrijkste rij-informatie, zoals adviessnelheid en navigatie aanwijzingen, op uw voorruit worden weergeven. Daarnaast heeft de Citroën ë-C4 optioneel een ingebouwde park assist waardoor in het bijzonder fileparkeren een stuk gemakkelijker wordt.

Bent u klaar voor de toekomst met de nieuwe Citroën ë-C4? Onze adviseurs vertellen u graag alles over dit model.

citroen vos daniel vos

Daniël Vos

Verkoopadviseur

Meer weten over de nieuwe Citroën ë-C4?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!