De Citroën ë-Jumper 100% elektrisch

Met de Citroën ë-Jumper kunt u het allemaal: of u nu rijdt in de binnenstad of in de woonwijk of 2-8 personen vervoert. U kunt altijd op de Citroën ë-Jumper vertrouwen.

citroen e jumper

100% elektrisch onderweg met de Citroën ë-Jumper

De Citroën ë-Jumper biedt twee accupakketten met een tweetal actieradiussen en 4 lengtes waaruit u kunt kiezen, zodat u zelf uw ideale Citroën ë-Jumper kunt samenstellen. En door zijn actieradius tot maar liefst 340 kilometer en snelle acculading (na 1 uur al voor 80% opgeladen), bent u snel weer op weg naar uw bestemming.

Een nieuwe manier van vervoeren

Een groot voordeel van de Citroën ë-Jumper is dat deze 100% elektrisch is en daardoor o.a. vrije toegang heeft tot milieuzones. Deze bedrijfsauto geeft geen uitstoot, maakt geen lawaai en zorgt dus niet voor afleiding wanneer u aan het rijden bent.

Slim parkeren met de Citroën ë-Jumper

In een bedrijsbus als de Citroën ë-Jumper 100 elektrisch is het niet altijd makkelijk om achteruit te parkeren. Gelukkig biedt de ë-Jumper u daarbij steun. Deze bedrijfsbus is namelijk optioneel voorzien van 15 rijhulptechnologieën waaronder een achteruitrijcamera dat voor u aangeeft hoe u het beste uw bus kunt parkeren. Verder beschikt de ë-Jumper over een dodehoekbewakingssysteem waardoor u een melding krijgt wanneer een bestuurder of voetganger in uw dodehoek bevindt. Door deze rijhulptechnologieën wordt kans op een ongeval kleiner.

Profiteren van alle voordelen die de Citroën ë-Jumper te bieden heeft? Onze adviseurs staan voor u klaar om u alles te vertellen over de mogelijkheden.

citroen vos sander van kessel

Sander van Kessel

Vestigingsdirecteur Den Bosch

Meer weten over de Citroën ë-Jumper 100% elektrisch?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!