De nieuwe Citroën ë-C4 X

Ontdek de nieuwe ë-C4 X: Citroëns 100% elektrische fastback-crossover die een uniek design combineert met een praktisch interieur en een hoog rijcomfort. Het design van de ë-C4 X combineert het elegante silhouet van een fastback met de stoere looks van een crossover. U bent verzekerd van de voordelen van elektrisch rijden: fluisterstil rijcomfort, lage kilometerkosten en connectiviteit van de nieuwste generatie. De ë-C4 X biedt comfort op hoog niveau en is voorzien van bagageruimte van maar liefst 510 liter.

Nieuwe ë-C4 X-Opladen

Comfort op hoog niveau

Dankzij Citroën Advanced Comfort® biedt de nieuwe Citroen ë-C4 X zowel de bestuurder als de overige inzittenden een gevoel van comfort en ontspanning. De ë-C4 is in het bezit van royale Advanced Comfort stoelen, een zeer ruime bagageruimte (510 liter!) en Progressive Hydraulic Cushions voor optimale vering.

Vol energie de weg op

De nieuwe Citroën ë-C4 X is volledig elektrisch en heeft een bereik tot 360km (WLTP-cyclus). De elektromotor heeft een vermogen van 100 kW (136 pk) en u heeft de keuze uit drie rijmodi (Eco, Normal en Sport) voor maximaal rijplezier zonder C02-uitstoot.

Kies uit drie uitvoeringen

De nieuwe Citroën ë-C4 X is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: Feel, Feel Pack en Shine. Afhankelijk van uw voorkeuren kiest u de uitvoering die het beste bij uw wensen past. Bent u klaar voor de toekomst met de nieuwe Citroën ë-C4 X? Onze adviseurs vertellen u graag alles over dit model.

citroen vos freek verhoeven

Freek Verhoeven

Verkoopadviseur

Meer weten over de nieuwe Citroën ë-C4 X?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!