De Citroën ë-Jumpy

De nieuwe Citroën ë-Jumpy is 100% elektrisch en uitgeroepen tot internationale Bestelauto van het jaar 2021. Deze bedrijfswagen is, naast 100% elektrisch, voorzien van nog meer gebruiksgemak, comfort en veiligheid. De veiligheid ziet u bijvoorbeeld terug in de 15 rijhulptechnologieën waaronder de Active Safety Brake.

citroen e jumpy combi

De perfecte bedrijfswagen

Het maakt voor de Citroën ë-Jumpy 100% elektrisch niet uit in welke sector u werkzaam bent, voor ieder segment is er namelijk de perfecte Jumpy. De Jumpy uitvoering met dubbele cabine biedt plaats aan 6 personen en heeft daarnaast nog een laadruimte van maximaal 4 m3. Bij deze uitvoering is er ook nog een opbergruimte van 73 liter beschikbaar onder de stoelen.

De Citroën ë-Jumpy is uniek en ingenieus

De Citroën ë-Jumpy 100% elektrisch heeft handsfree te bedienen schuifdeuren. Een voetbeweging onder de hoek van de achterbumper is genoeg om de schuifdeur automatisch te ontgrendelen en openen en vervolgens weer met dezelfde beweging de schuifdeur te sluiten en vergrendelen. Zo wordt laden en lossen voor u heel makkelijk.

Parkeren zonder problemen

Afhankelijk van de uitvoering de Citroën ë-Jumpy waar u voor kiest, kan het laadvermogen oplopen tot 1.275 kg en aanhangwagengewicht tot 1.000 kg. Net als de Jumpy die u van Citroen gewend bent, is de Citroën ë-Jumpy 100% elektrisch verkrijgbaar de lengtes XS, M en XL.

Heeft u een kleine bedrijfsauto nodig, dan is de XS-versie voor u ideaal met een lengte van slechts 4,60m. Mocht u meer ruimte nodig hebben, dan heeft Citroën ook een M (4,95m) en XL-uitvoering (5,30m). Dankzij de hoogte van 1,94 meter is parkeren in parkeergarages geen probleem voor alle versies van de bedrijfswagen.

Nog meer voordelen ontdekken van de Citroën ë-Jumpy 100 elektrisch? Onze adviseurs geven u graag meer informatie.

 

Elektrische bedrijfswagens: fiscale voordelen als ondernemer

Wilt u een volgende stap zetten en minder het milieu belasten? En bent u benieuwd naar de fiscale voordelen en subsidies voor elektrische bedrijfswagens? Citroën VOS helpt u graag op weg met het maken van de beste keuzes voor uw bedrijf of organisatie. Lees snel verder of neem direct contact met ons op.

citroen vos freek verhoeven

Freek Verhoeven

Verkoopadviseur

Meer weten over de Citroën ë-Jumpy 100 elektrisch?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!