Personenauto's grijs kenteken

Word een stijlvolle multitasker
met een Citroën grijs kenteken ombouw

Ervaar de luxe van een personenauto gecombineerd met de laadruimte van een kleine bestelwagen met een grijs kenteken ombouw. Daarnaast bespaart u enorm op de kosten. De Citroën Grand C4 SpaceTourer Van is een mooi voorbeeld van een model met genoeg laadruimte en een luxueuze uitstraling. Ga stijlvol en voordeliger de weg op met een laadvolume van 1,9 m3 en een maximaal laadvermogen van 850 kg.

grand citroen c4 spacetourer

Geniet van kostenbesparing

Naast de luxueuze uitstraling en flinke laadruimte, biedt een grijs kenteken ombouw een belangrijk fiscaal voordeel. Wanneer u als bedrijf een auto aanschaft op een grijs kenteken, draagt u geen BPM en BTW af omdat de Belastingdienst deze ziet als een bestelauto. Hierdoor wordt het gebruiken van uw privéauto als koeltransport wel een heel slimme zet.

Wist u dat er meerdere fiscale eisen gelden voor grijs kenteken voertuigen? Onze adviseurs vertellen het graag 

Nooit meer verdwalen

Met een grijs kenteken ombouw op de C4 Grand SpaceTourer Van gaat u altijd goed voorbereid op weg. Met een panoramische voorruit en het dashboard dat van alle moderne gemakken is voorzien, houdt u zelfs in het drukke Amsterdam gemakkelijk het overzicht. Met het 7 inch touchscreen of een 12 inch HD-panoramascherm stelt u met gemak in de ingebouwde navigatie een nieuwe eindbestemming in indien u naar een onaangekondigde afspraak moet. Zo komt u ook op tijd bij de klant in een afgelegen dorp.

Meer weten over de C4 Grand SpaceTourer?

citroen e spacetourer

Gebruiksvriendelijkheid op zijn best

Een grijs kenteken ombouw betekent praktisch gemak. Door de vlakke laadvloer schuift u elke lading gemakkelijk in de auto. Onder de vloer zitten twee afsluitbare opbergvakken. Breekbare of belangrijke artikelen vervoert u hierdoor met extra zorg, of neemt u net die extra tien kannen mee naar het trouwfeest waarvoor u de catering verzorgt. Vervoert u ook de schoonmoeder naar het feest? Een scheidingswand komt dan prima van pas.

citroen vos freek verhoeven

Freek Verhoeven

Verkoopadviseur

Waar kunnen we u mee helpen?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!