Nieuwe Citroën C5 Aircross in paars op oprit van moderne woning

Nieuwe C5 Aircross SUV

De nieuwe C5 Aircross SUV

Een dynamische SUV vol met karakter, dat is de vernieuwde Citroën C5 Aircross SUV. Stijlvol en onderscheidend in het straatbeeld. En het gevoel van ruimte en ultiem comfort als je erin rijdt. Een ideale combi voor optimaal rijplezier!

Citroën C5 Aircross SUV_Citroën Vos

Chiquer, moderner en dynamischer

De nieuwe Citroen Aircross SUV ziet er door verschillende designelementen nog stijlvoller en moderner uit. Onder meer strakkere lijnen in het design, bijzondere 3D-effecten in de verlichting en nieuwe gepolijste velgen geven deze auto een hightech uitstraling.

Citroën C5 Aircross SUV_Citroën Vos_interieur

C5 Aircross SUV: met vernieuwd ruime interieur

Rijden in de nieuwe Citroën C5 Aircross SUV is een ongekend ontspannen ervaring. Compleet met bijzonder comfortabele stoelen, en functies en gebruikersmogelijkheden die helemaal van deze tijd zijn, zoals een 10 inch touchscreen. Het ruime interieur is uitgerust met nieuwe kleuren en materialen, en biedt de grootste bagageruimte van zijn categorie.

De nieuwe Citroen Aircross SUV heeft een royale bagageruimte en is toch compact. Een ideale gezinsauto! Leverbaar als Plug-in Hybrid of met een benzine- of dieselmotor.

Wilt u meer weten over deze compacte SUV? Onze adviseurs helpen u graag.

citroen vos antwan van tilborgh

Antwan van Tilborgh

Sales Manager

Meer weten over de Citroën C5 Aircross SUV?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!