citroen vos nieuwe c3 aircross suv

Nieuwe C3 Aircross SUV

De nieuwe C3 Aircross SUV

De Citroën C3 Aircross iets voor u? Dan moet de nieuwste C3 Aircross SUV u al helemaal aanspreken! Met zijn geheel nieuwe, nog stoerdere voorzijde, heeft de C3 Aircross meer karakter dan ooit. Een stoer, volwassen model en dat terwijl de originaliteit behouden blijft. En de mogelijkheden voor personalisatie van zowel interieur als exterieur zijn eindeloos. 

citroen vos nieuwe c3 aircross suv

Onderscheidend en ongekend comfortabel

De nieuw ontworpen voorzijde trekt de aandacht, vooral dankzij het vernieuwde koplampdesign. De verchroomde "doubles chevrons" zijn doorgetrokken in de richting van de led-koplampen voor meer licht en veiligheid.

Met zijn zelfverzekerde houding, hoge horizontale motorkap, krachtige proporties en beschermdelen rond de carrosserie onderscheidt de nieuwe C3 Aircross SUV zich nadrukkelijk van de concurrentie in het B-SUV-segment.

Eindeloos personaliseren

Voor het exterieur zijn er nu nog meer personalisatie mogelijkheden. Met maar liefst 70 mogelijke combinaties, waarbij er keuze is uit 7 carrosseriekleuren, 4 Color Packs en 2 dakkleuren. Voor de achterste zijruiten zijn er - in combinatie met de Color Packs - 3 nieuwe decoraties leverbaar. Dat wordt lekker mixen en matchen!

De personalisatie gaat verder in het interieur, welke helemaal naar uw persoonlijke smaak te maken is dankzij de keuze uit 4 thema’s.

De nieuwe Citroën C3 Aircross SUV: een echte alleskunner

De nieuwe C3 Aircross SUV is ideaal voor wie op zoek is naar meer comfort en modulariteit, maar ook naar nauwkeurige handling en wendbaarheid. Met zijn 12 technologieën en nieuw 9 inch touchscreen dat extra bedienings- en gebruiksgemak biedt, maakt de nieuwe Citroën C3 Aircross rijden veiliger én comfortabeler.

Daarnaast zijn het verrassend ruime interieur, de modulariteit en de royale bagageruimte bijzonder praktisch in het segment.

citroen vos martie wellens

Martie Wellens

Sales Manager

Meer weten over de nieuwe Citroën C3 Aircross SUV?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!