Autovakantie in Nederland: de tips van VOS

Body

De zomervakantie in aantocht en die is helaas anders dan we hadden voorzien. Door de crisis zijn de mogelijkheden voor uw vakantietripje beperkt, maar echter biedt het ook de kans om in eigen land vakantie te vieren. Daarom geven we u de tips om Nederland te ontdekken met de auto.

Tip 1: De uiterste hoeken

De uithoeken van Nederland, zoals de Waddeneilanden, Limburg, Zeeland of Groningen: plekken waar u waarschijnlijk nog niet (vaak) bent geweest. Verkiest u het strand van Vlissingen boven de historische binnenstad van Maastricht? Of gaat u liever zeehonden spotten op Terschelling? Deze ontdekkingstocht is een prima manier om uw vakantie in Nederland te spenderen.

 

Tip 2: De Nederlandse kust

Bent u een zon, zee en strand liefhebber? Dan hoeft u uw thuisland helemaal niet te verlaten. Ons land ligt voor de helft aan zee: een perfecte bestemming voor uw zomervakantie in Nederland! Geniet aan het strand in Zeeland, loop over de pier in Scheveningen of ga waddenlopen op Texel.

 

Tip 3: Ontdek de hoofdsteden

Een prachtige en veelzijdige autoroute door Nederland is langs al onze hoofdsteden. En dat zijn er maarliefst 13. Iedere hoofdstad in onze provincies kent een lange en korte geschiedenis en ontelbare bezienswaardigheden. Maak een route langs alle hoofdsteden en plan ook stops langs andere mooie plekken, zoals onze natuurparken.

 

Tip 4: Natuurparken

Bent u een natuurliefhebber? Dan hebben we in ons eigen land genoeg plekken waar u volop de Nederlandse natuur kunt bewonderen. Ontdek het dicht bij huis en ga naar De Loonse en Drunese duinen of De Biesbosch. Rijdt u liever wat verder? Dan is de Hoge Veluwe een prachtige plek.

 

Check uw auto voor vakantie

Laat altijd uw auto checken voor u op vakantie gaat, zo komt u onderweg minder snel voor onverwachte problemen te staan. Zeker nu uw auto langdurig stil heeft gestaan of waar u een stuk minder mee hebt gereden dan u normaliter zou doen. Het is daarom extra belangrijk om te controleren of uw auto klaar is om veilig de weg op te gaan.

Speciaal daarom biedt Citroën VOS de zomercheck aan voor slechts €19,95. En deze is zelfs gratis wanneer u in het bezit bent van de MyCITROËN Card. We checken uw auto op 29 cruciale punten, zoals remmen, vloeistoffen en de accu. 

citroen vos antwan van tilborgh

Antwan van Tilborgh

Junior Sales Manager

Waar kunnen we helpen?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!