''Ervaar elektrisch'' bij Citroën Vos

Ervaar elektrisch

Uit onderzoek van de ANWB blijkt dat al ruim 58% van de Nederlandse autorijders graag wil overstappen op elektrisch rijden. Dat is goed te verklaren, want een elektrische auto is aantrekkelijker dan ooit en inmiddels in veel gevallen betaalbaarder dan een benzine- of dieselauto. Het onderzoek toont ook aan dat geïnteresseerden nog veel vragen hebben over dit thema.

Herkent u dat? Kom naar ons Ervaar Elektrisch event op: donderdag24 maart, om 19:30 in onze showroom te 's-Hertogenbosch

Tijdens deze exclusieve bijeenkomst, die we speciaal voor onze gewaardeerde relaties organiseren, presenteert Julie Wuyts, specialist op het gebied van duurzame mobiliteit, alle ins en outs over de huidige stand van zaken en de voordelen van elektrisch rijden.

Elektrische auto’s zijn nu al veel bereikbaarder dan de meeste mensen denken. Al helemaal met de nieuwe subsidies in zicht en Private Lease, waarbij u tegen een aantrekkelijk maandbedrag volledig ontzorgd kunt rijden. Een elektrische auto is overigens niet alleen duurzaam en bereikbaar, maar óók ultiem comfortabel. En daar hechten we bij Citroën natuurlijk extra waarde aan.

Waar gaan we het over hebben?

✓ De voordelen van elektrisch rijden voor het milieu én de portemonnee
✓ De ontwikkelingen in Nederland en de (fiscale) plannen van de overheid
✓ Het comfort en de praktische kanten van elektrisch rijden (zoals laadgemak en bereik)
✓ Al uw vragen

Programma:
19.30 uur    ontvangst met koffie en patisserie
20.00 uur    informatieve en inspirerende presentatie
21.00 uur    Q&A onder het genot van een hapje en drankje
22.00 uur    Einde programma

Vanwege het exclusieve karakter van de bijeenkomst, willen we u vragen om zo spoedig mogelijk via de onderstaande link in te schrijven. U ontvangt vervolgens onze bevestiging met alle details

Uiteraard worden tijdens deze bijeenkomst alle RIVM-richtlijnen gehanteerd.

We zien ernaar uit u te mogen ontvangen!