Nieuwe Citroën C5 X

Body

Citroën presenteert zijn nieuwe vlaggenschip: de C5 X. Met nieuwe model blaast Citroën nieuw leven in het segement met een origineel ontwerp dat de elegantie van een sedan en de dynamiek van een stationwagon combineert met de rubuustheid van een SUV. De nieuwe Citroën C5 X is de meest geavanceerde interpretatie van de Citroën-filosofie, inclusief unieke comfortfeatures, een uitgesproken styling en toptechnologie zoals een 12-inch HD-touchscreen. 

Binnenkort komt de nieuwe Citroën C5 X op de markt. Wilt u als eerste op de hoogte zijn? Laat hier uw gegevens achter en onze adviseurs nemen contact met u op zodra dit nieuwe model geïntroduceerd wordt.

vos nieuwe citroen c5x
vos nieuwe citroen c5x

Geavanceerde technologie

Een gevoel van luxe aan boord: door de geavanceerde technologie wordt het gebruik van de auto vereenvoudigt. Bijvoorbeeld dankzij het forse Extended Head-Up Display en de verschillende rijhulpsystemen die de mentale belasting van de bestuurder verminderen, zoals Highway Driver Assist. Een andere unieke voorziening is de nieuwe infotainmentinterface met een centraal 12-inch HD-touchscreen. Dit systeem biedt een natuurlijke spraaksturing en een aanpasbaar display met widgets, zoals bij een tablet.

Nieuwe Citroën Advanced Comfort-actieve vering

Het nieuwe model is als eerste leverbaar met de geheel nieuwe Citroën Advanced Comfort-actieve vering waarmee reizen voelt als zweven op een vliegend tapijt – een ervaring die nauw verbonden is met de geschiedenis van Citroën. Het interieur geeft het ultieme loungegevoel en biedt volop comfort dankzij nieuw ontwikkelde Advanced Comfort-stoelen en maximaal gebruiksgemak dankzij een sterk ruimte-aanbod, vooral op de tweede zitrij. De C5 X heeft een laadruimte van 545 liter, een hogere zitpositie, grotere bodemvrijheid en stoere uitstraling. Lokaal emissievrij rijden kan ook, want Citroën introduceert van de C5 X ook een plug-in hybrideversie.

vos nieuwe citroen c5x

Plug-in hybride ë-Comfort

De Citroën C5 X wordt leverbaar met keuze uit een krachtige benzinemotor en een efficiënte plug-in hybride. De C5 X Plug-in Hybrid heeft een systeemvermogen van 225 pk en kan een afstand van meer dan 50 kilometer (WLTP) volledig elektrisch en dus emissievrij rijden met een topsnelheid van 135 km/u. Dankzij de benzinemotor is de C5 X Plug-in Hybrid ook uitstekend geschikt om verre reizen te maken zonder tussentijds vaak te hoeven stoppen.

Op de hoogte blijven van de nieuwe Citroën C5 X release?

Schrijf je in via onderstaand contactformulier en onze adviseurs nemen contact met je op zodra er meer bekend is over de nieuwe Citroën C5 X!

Privacy verklaring
Lees hier onze privacy verklaring