Nu verkrijgbaar: C1 Millenium Special Edition

Body

Onze populaire en compacte Citroën C1 is er nu wel in een hele bijzonder en stijlvolle uitvoering:
de Citroën C1 Millenium Special Edition!

Hij is te herkennen aan de spatschermverbreders, de extra getinte achterzijruiten en de maar liefst 15 inch Comet-wieldoppen. Deze details geven deze speciale Citroën C1 editie een extra sportieve en gedurfde uitstraling.

c1 millenium

Eindeloos combineren

Deze speciale editie is leverbaar in de 8 carrosseriekleuren van de Citroën C1 en in 4 two tone-kleurcombinaties, waarbij het dak is zwart gespoten.

Het interieur is net zo stijlvol als de buitenzijde en uitgevoerd in de ambiance Metropolitan Grey en met een aantal onderdelen in Porcelaine White. De comfortabele stoelen zijn bekleed met de stof Urban Ride in de kleuren grijs en wit en subtiele rode stiksels.

Blijf connected

Naast het totaalcomfort van het Citroën Advanced Comfort®-programma, is de C1 Millenium ook 100% connected! Voorzien van een mirror screen functie die compatibel is met Apple CarPlayTM én Android Auto. En dat allemaal te bedienen via het 7 inch touchscherm.

Wilt u meer weten over deze bijzondere Citroën C1 Millenium Special Edition? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. 

c1 millenium