Private lease: altijd een goed idee

Body

Heeft u weleens gedacht aan private lease? Bij Citroën VOS bieden we private lease aan voor diverse Citroën modellen. Het is dé manier van autorijden met heel veel voordelen! Daarom is rijden met private lease altijd een goed idee. Lees hieronder waarom.

Rijden in een nieuwe auto

Met private lease rijdt u altijd in het nieuwste model auto. En u mag deze auto zelf samenstellen! Kies uw favoriete private lease model en bereken snel online uw prijs. Direct regelen? Dat kan ook gewoon online!

 

Draag een steentje bij aan het mileu

Omdat u met private lease altijd in het nieuwste model auto rijdt, profiteert u ook van de laatste technieken. Deze technieken zijn altijd gericht op het verbuik van zo min mogelijk brandstof. U rijdt dus zuinig(er) en draagt daarmee een steentje bij aan het milieu én uw portemonnee.

 

Één vast bedrag per maand en geen verrassingen

Bij Citroën VOS weet u precies waar u aan toe bent, ook bij private lease. Zo maken we vaste afspraken met u en betaalt u de gehele contractduur één vast bedrag per maand. Daarnaast komt u niet voor verrassingen te staan. Voor dit vaste bedrag per maand is alles geregeld, zoals de verzekeringen, het onderhoud en de APK van jouw auto. Binnen dit bedrag vallen alleen niet de kosten waar u zelf invloed op heeft, zoals de brandstof, een wasbeurt en boetes.

 

Contract afgelopen? Tijd voor iets nieuws!

U hebt private lease gereden en uw contract loopt (bijna) af: wist u dat u bij een nieuw contact ook weer een nieuwe auto mag uitzoeken? Ga voor een ander Citroën model of voor de nieuwste versie van uw huidige model. Bij Citroën VOS is dat allemaal mogelijk!

Meer weten over private lease? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of kom even binnenlopen bij een van onze vestigingen.

citroen vos sander van kessel

Sander van Kessel

Vestigingsdirecteur Den Bosch

Meer weten over private lease?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies op het gebied van private lease. Neem direct contact met ons op!