Waar kun u het beste parkeren in Waalwijk? Martie Wellens geeft antwoord.

Waar parkeren in Waalwijk, Martie Wellens geeft antwoord

Gaat u naar het Schoenenmuseum of lekker een dagje winkelen in de binnenstad van Waalwijk? Wij hebben de top 5 parkeergarages van Waalwijk voor u op een rijtje gezet.

1. Parkeerplaats De Els 

-Adres: De Els 46C, 5141 HH Waalwijk
-Telefoon: 0416 683 456

Parkeerplaats De Els ligt in het centrum van Waalwijk. De parkeerplaats is gelegen dichtbij het winkelcentrum de Els.

2. Parkeerplaats Unnaplein

- Adres: Wilhelminastraat 6, 5141 HK Waalwijk
- Telefoon: 0416 683 456

Parkeerplaats Unnaplein ligt aan oostzijde van het centrum van Waalwijk. Het Centrum en de bibliotheek in Waalwijk zijn hiervandaan op loopafstand.

3. Parkeerplaats Taxandriaweg II

- Adres: Taxandriaweg 4, 5141 PA Waalwijk
- Telefoon: 0
70 370 50 70

De Parkeerplaats Taxandriaweg II ligt naast het nieuwe gemeentehuis en achter het historische gemeentehuis. Als u de parkeerplaats ten zuiden verlaat dan komt u via de loopbrug direct uit op het raadhuisplein in het hartje van Waalwijk.

4. Parkeerplaats Piet Klerkx

- Adres: Professor Zeemanweg, 5144 NN Waalwijk
- Telefoon: 0416 347 111

Buiten het centrum van Waalwijk ligt parkeerplaats Piet Klerkx. U parkeert hier dichtbij de Woonboulevard van Waalwijk. Zo kunt u lopend bezoek brengen aan de diverse Woon- en Bouwwinkels welke Waalwijk heeft te bieden.

5. Parkeerplaats Vredesplein

- Adres: Vredesplein 51, 5142 RT Waalwijk
- Telefoon: 0416 - 683 456

Gaat u op reis met de bus en wilt u dichtbij het station van Waalwijk parkeren? Dan kunt u het beste parkeren bij de Parkeerplaats Vredesplein. De parkeerplaats ligt naast het station, op loopafstand van het theater en dichtbij het centrum.

Of parkeer gratis bij Citroën Vos Waalwijk

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe auto, de APK moet worden verlengd of u schade heeft gereden, dan bent u uiteraard ook welkom om gratis bij Citroën Vos, de autogarage in Waalwijk, te parkeren zodat we u van de beste service kunnen voorzien. We zijn vrij centraal gelegen waardoor u tijdens uw bezoek, ook Waalwijk kunt verkennen.