Vacature Sales Trainee

vacature sales trainee citroen vos

Vacature Sales Trainee

Ben jij de sales held die we mogen opleiden tot verkoopadviseur?

Jij als Sales Trainee

Droom jij van een baan in de sales? Lijkt het je fantastisch om te werken met mensen en auto's? En ben je klaar om alles te leren van onze ervaren sales mensen en vol mee te draaien in de praktijk? Kom werken bij Citroën VOS!

Werken bij VOS als sales trainee betekent een werkdag vol diversiteit! Van het adviseren van onze klanten over onze Citroën modellen en het afleveren van een (nieuwe) auto tot het bellen van verschillende leads, Als verkoopadviseur in opleiding ben je helemaal onderdeel van ons team en geven wij jou de handvaten om door te groeien tot volwaardige sales medewerker. Op jouw tempo, maar mét een gezellige sfeer en collega's.


Wat bieden wij jou

  • Een uitdagende stage op onze vestiging in Waalwijk/Den Bosch
  • Een stageplek in een warm team van collega’s binnen een echt familiebedrijf


Jij bent

  • Vol enthousiasme om veel te leren
  • Spontaan en hebt een commerciële instelling
  • Een echte teamplayer die net als wij van hard werken én hard vieren houdt


Werken bij Citroën VOS

Met meer dan 50 jaar ervaring met Citroën, is VOS een Citroëndealer die alle kneepjes van het vak kent. Alle collega’s werken vanuit de voorliefde voor Citroën. Service, betrouwbaarheid, kwaliteit en natuurlijk plezier staan bij ons op de werkvloer hoog in het vaandel. Als Brabants familiebedrijf doen we dit met de nuchterheid die bij ons past. ‘Gewoon goed’ is dan ook niet alleen een credo, het is een werkwijze.

Citroën VOS heeft twee vestigingen in Den Bosch & Waalwijk en een occasioncenter in Genderen.

Solliciteren bij VOS

Hebben we jou enthousiast gemaakt? Dan horen we graag wie jij bent. Mail jouw motivatie en CV naar sollicitatie@vosgewoongoed.nl. Voor meer informatie of vragen over de functie kun je bellen naar 041 633 33 21. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.