Occasions

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Dan is een occasion een goede optie. Occasions zijn vaak een stuk goedkoper dan nieuwe auto's, maar zijn nog steeds in goede staat. Ontdek hieronder al onze occasions of bekijk ons aanbod occasions Waalwijk of occasions Genderen! Deze tweedehands auto's zijn helemaal gecontroleerd door onze gecertificeerde specialisten en klaar voor een nieuwe eigenaar! Waarom Citroën VOS? Bij Citroën VOS staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Alles wat we voor onze klanten doen is namelijk gewoon goed, dus ook gewoon, goed geregeld! 

Citroën Berlingo

BlueHDi 100 S&S L1 Navi
  • Bedrijfswagen
  • Airco
  • Camera
  • 3-zits
  • Leder
  • Trekhaak
  • pack cargo
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 15 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VZH-67-B
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2023
KleurGrijs metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1499 CC
Omschrijving

Deze Berlingo is onder andere voorzien van :

-Lederen bekleding
-Lat om lat betimmering
-Houten laadvloer
-Sidebars
-Bescherming achterbumper
-Skidplate voor en achter

Als een echte Franse auto onderscheidt ook deze Citroën Berlingo zich met zijn doordachte vormgeving en uitstekende rijkwaliteiten. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 10 kilometer. Met zijn dieselmotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. De schuifdeur achter is fijn voor in- en uitstappen en de grotere ramen bieden veel meer uitzicht. U wordt in deze auto ook getrakteerd op snelheidsbegrenzer, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Het audiosysteem met dab-ontvangst bedient u veilig met knoppen op het stuur. Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Ook verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

De Citroën Berlingo is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden.

Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Vos Citroën "50 jaar Citroën Ervaring!" Wij bieden een totaalpakket op het gebied van autorijden in één van het meest vooruitstrevende automerk in de geschiedenis. Dit totaalpakket omvat o.a.: verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, reparaties en onderhoud, schadeherstel, leasing, financiering en verzekering, snelservice en accessoires. Dit alles geschiedt in een zeer sfeervolle en hartelijke ambiance met vakkundige medewerkers.

De verkoopprijs betreft een scherpe meeneemprijs. Uitbreiding met onze servicepakketten mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
2 zitplaatsen rechtsvoor
Achteruitrijcamera
Airbag bestuurder
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Audio-navigatiesysteem
automatische snelheids begrenzing
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Boordcomputer
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
SPOTiCAR Premium (24 maanden)