citroen e jumpy combi

Nieuwe ë-Jumpy Combi

De Citroën ë-Jumpy Combi 100% elektrisch

De Citroën ë-Jumpy Combi is een bedrijfswagen die 100% elektrisch is en daarnaast is voorzien van veiligheid en comfort. Geniet van de rust in deze bedrijfswagen: geen uitstoot, geen trillingen en geen motorgeluid door de geluidsisolatie. Citroën biedt voor de ë-Jumpy Combi 100% elektrisch de keuze uit twee verschillende accupakketten met een actieradius oplopend tot wel 330km.

citroen e jumpy combi

Het opladen van de ë-Jumpy Combi

Opladen van de Citroën ë-Jumpy Combi gaat erg gemakkelijk omdat er in Nederland veel oplaadpunten zijn. U heeft meerdere opties als het komt op het opladen van uw bedrijfswagen. Bijvoorbeeld door het gebruik maken van een wallbox of via een gewoon stopcontact. De laadduur ligt tussen de 5 tot 8 uur bij de wallbox en bij een gewoon stopcontact ligt de laadduur tussen de 27 en 41  uur. Via een openbaar laadpunt is 80% van de accu al na 30 minuten opgeladen.

Deze bedrijfswagen vervoert u overal naartoe

Door de beperkte hoogte tot 1.90m kunt u gemakkelijk met de Citroën ë-Jumpy Combi parkeerterreinen of -garages inrijden. In deze bedrijfswagen is er plaats voor 6 personen, maar als u de stoelen verwijdert blijft er een grote ruimte over (van 3397 liter bij de XL tot 4554 liter bij de XL) om uw spullen in kwijt te kunnen.

Ervaar het nieuwe gemak van inladen

De Citroën ë-Jumpy Combi komt uw behoefte aan gebruiksgemak graag tegemoet. Door bijvoorbeeld de handsfree te bedienen schuifdeuren heeft u nooit meer problemen met het openen van deuren terwijl u zware spullen vasthoudt.

Nog meer voordelen ontdekken van de nieuwe Citroën ë-Jumpy Combi? Onze adviseurs geven u graag meer informatie.

 

 

Elektrische bedrijfswagens: fiscale voordelen als ondernemer

Wilt u een volgende stap zetten en minder het milieu belasten? En bent u benieuwd naar de fiscale voordelen en subsidies voor elektrische bedrijfswagens? Citroën VOS helpt u graag op weg met het maken van de beste keuzes voor uw bedrijf of organisatie. Lees snel verder of neem direct contact met ons op.

citroen vos antwan van tilborgh

Antwan van Tilborgh

Sales Manager

Meer weten over de Citroën ë-Jumpy Combi 100% elektrisch?

Bij VOS staan wij altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van het beste advies. Neem direct contact met ons op!