Occasions

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Dan is een occasion een goede optie. Occasions zijn vaak een stuk goedkoper dan nieuwe auto's, maar zijn nog steeds in goede staat. Ontdek hieronder al onze occasions of bekijk ons aanbod occasions Waalwijk of occasions Genderen! Deze tweedehands auto's zijn helemaal gecontroleerd door onze gecertificeerde specialisten en klaar voor een nieuwe eigenaar! Waarom Citroën VOS? Bij Citroën VOS staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Alles wat we voor onze klanten doen is namelijk gewoon goed, dus ook gewoon, goed geregeld! 

Citroën C3 Aircross

PureTech 130 EAT6 Max Automaat
  • Navi
  • Airco
  • Leder
  • Zeer compleet
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 2.500 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-627-ZV
CarrosserieSUV
Bouwjaar2024
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving

In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Citroën C3 Aircross altijd de controle. Deze auto uit 2024 heeft 2500 kilometer op de teller staan. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Dankzij het elektrisch bediende glazen panoramadak lijkt het of u altijd met open dak rijdt. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Zelfs een kleine aanrijding kan flinke kosten veroorzaken. Gelukkig laat de achteruitrijcamera precies zien wat er zich achter de auto bevindt en geeft een waarschuwingssignaal. De radio harder of zachter zetten of iemand uit uw contactenlijst bellen. Dankzij de spraakbediening doet u dit allemaal met uw stem. U weet altijd hoe de auto eraan toe is dankzij Connected Services. Ook handig voor de garage en de wegenwacht. Even de app uitlezen en klaar! Wegwijs in elke wijk, stad of reisbestemming? Daarvoor zorgt het full map navigatiesysteem! Aan boord van deze Citroën C3 Aircross is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Ook automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry en buitentemperatuurmeter horen tot de voorzieningen op deze auto.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Citroën in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Citroën u om veiliger te rijden. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Om te voorkomen dat u tijdens lange ritten achter het stuur in slaap valt, is deze auto voorzien van vermoeidheidsherkenning. In deze Citroën vinden we verder een hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u deze Citroën wilt aanschaffen. Wacht daar dan niet mee en reserveer hem nu direct. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de aflevering te bespreken.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Vos Citroën "50 jaar Citroën Ervaring!" Wij bieden een totaalpakket op het gebied van autorijden in één van het meest vooruitstrevende automerk in de geschiedenis. Dit totaalpakket omvat o.a.: verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, reparaties en onderhoud, schadeherstel, leasing, financiering en verzekering, snelservice en accessoires. Dit alles geschiedt in een zeer sfeervolle en hartelijke ambiance met vakkundige medewerkers.

De verkoopprijs betreft een scherpe meeneemprijs. Uitbreiding met onze servicepakketten mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterbank verstelbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Achteruitrijcamera
Afwijkende dakkleur
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
SPOTiCAR Premium (24 maanden)