Tweedehands auto: ontdek de auto die u zoekt

 

Ontdek hieronder uw tweedehands auto! Deze gebruikte auto's zijn allemaal helemaal gecontroleerd door onze gecertificeerde specialisten en klaar voor een nieuwe eigenaar! 

citroen vos

Uw tweedehands auto. Gewoon... goed geregeld!

Bij Citroën VOS staat persoonlijke service hoog in het vaandel, ook voor uw tweedehands auto. Dat zit in onze cultuur en vinden we daarom heel gewoon. En omdat we onze klanten zo persoonlijk benaderen, vinden we het belangrijk dat we eerlijk zijn. Of je nu komt voor een nieuwe auto, tweedehands auto of voor onderhoud: we voorzien iedereen van goed advies en we denken met je mee. Alles wat we voor onze klanten doen is namelijk gewoon goed, dus ook gewoon, goed geregeld!

Uw tweedehands auto kopen bij een Brabants familiebedrijf

Bij Citroën VOS houden we de drempel laag. Uw tweedehands auto koopt u bij een echt Brabant familiebedrijf. Aan het roer staat René Vos. Hij trekt het motto ‘Gewoon goed’ door in zijn gehele bedrijfsvoering, al 50 jaar lang.

De authentieke Brabantse gezelligheid en nuchterheid staat bij ons hoog in het vaandel. We nemen de tijd om naar uw verhaal te luisteren en geven een open en eerlijk advies.

citroen veghel

Uw tweedehands auto: Vakkundig onderhouden en gerepareerd 

Voor uw complete jaarlijkse onderhoud, bij een reparatie of APK keuring: onze ervaren en gecertificeerde monteurs staan voor u klaar wanneer het u uitkomt. Bij Citroën VOS plant u eenvoudig online uw onderhoud in.

Uw tweedehands auto, veilig op weg met
de
 APK check

Bent u op zoek naar een APK keuring voor uw tweedehands auto?  Dan bent u bij Citroën VOS aan het juiste adres!


Natuurlijk wilt u in een auto rijden waarvan u zeker weet dat deze in perfecte staat verkeert. Om dit te waarborgen, bent u verplicht, afhankelijk van de leeftijd van uw auto, deze jaarlijks te laten keuren. Bij VOS voeren wij gedegen APK checks uit waarbij elk punt grondig wordt gecontroleerd. Denk hierbij aan de wielophanging, de carrosserie, de verlichting en de stuurrichting.

Fiat Doblò Cargo

1.3 90PK MultiJet SX
  • Bedrijfswagen
  • Airco
  • Handmatig bediende airconditioning met pollenfilter (025)
  • Parkeersensor achter
  • Zijschuifdeur rechts
Bouwjaar 2014
Kilometerstand 83.121 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VL-911-D
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2014
KleurWit
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)439 X 183 X 190
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Met een auto als deze Fiat Doblò Cargo komt u absoluut goed voor de dag. Deze auto uit 2014 heeft 83121 kilometer gereden. De aandrijving van deze Fiat wordt verzorgd door een viercilinder dieselmotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Uw passagiers laden hun bagage moeiteloos in en uit; de ruime deuropening met schuifdeur maakt het mogelijk. Verder is de Fiat uitgerust met: verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Al uw favoriete radiozenders letterlijk onder handbereik: dat kan met audiobediening op het stuur. Deze auto heeft airconditioning aan boord. De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Ook verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Fiat in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Vos Citroën "50 jaar Citroën Ervaring!" Wij bieden een totaalpakket op het gebied van autorijden in één van het meest vooruitstrevende automerk in de geschiedenis. Dit totaalpakket omvat o.a.: verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, reparaties en onderhoud, schadeherstel, leasing, financiering en verzekering, snelservice en accessoires. Dit alles geschiedt in een zeer sfeervolle en hartelijke ambiance met vakkundige medewerkers.

De verkoopprijs betreft een scherpe meeneemprijs. Uitbreiding met onze servicepakketten mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Airco
Handmatig bediende airconditioning met pollenfilter (025)
Parkeersensor achter
Zijschuifdeur rechts
12Volt aansluiting
Achterdeuren met ruiten
Achteruitrijcamera
Airbag bestuurder
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Audio installatie
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag