Citroën C1

VTi 72 Feel 5-drs
  • Airco
  • Pack Look
  • Radio BT
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 64.285 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
XX-871-L
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)347 X 162 X 146
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Styling en comfort van Franse auto′s zijn legendarisch, nog altijd. Maar oh-la-la, de prestaties en rijkwaliteiten maken misschien nog wel meer indruk dan ooit! De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

U bedient het audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. U bent in deze Citroën ook voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Deze Citroën is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. In een gevaarlijke situatie is een zo kort mogelijke remweg van levensbelang. De Brake Assist zorgt dat u dan maximaal in de ankers gaat.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Vos Citroën "50 jaar Citroën Ervaring!" Wij bieden een totaalpakket op het gebied van autorijden in één van het meest vooruitstrevende automerk in de geschiedenis. Dit totaalpakket omvat o.a.: verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, reparaties en onderhoud, schadeherstel, leasing, financiering en verzekering, snelservice en accessoires. Dit alles geschiedt in een zeer sfeervolle en hartelijke ambiance met vakkundige medewerkers.

De verkoopprijs betreft een scherpe meeneemprijs. Uitbreiding met onze servicepakketten mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Bandenspanningscontrolesysteem
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)