Citroën C5

VTi 120 Tendance Automaat
  • Airco (automatisch)
  • Cruise control
  • Lichtmetalen velgen 17"
Bouwjaar 2012
Kilometerstand 110.950 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
05-TBK-8
CarrosserieSedan
Bouwjaar2012
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren4
Afmetingen in cm (L B H)478 X 186 X 148
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

De Franse auto-industrie geeft veel concurrenten het nakijken. Geen wonder want de kwaliteit is hoog, de prijs très acceptable en de charme is eeuwig. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, geluidsisolerende ramen, in hoogte verstelbare passagiersstoel, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en verstelbare lendensteunen.

Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Een heerlijke egale snelheid? Even de cruise control inschakelen! Extra opties op deze auto zijn: automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en boordcomputer.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond.

Even bellen voor een afspraak en u kunt deze auto van top tot teen zelf bekijken.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Vos Citroën "50 jaar Citroën Ervaring!" Wij bieden een totaalpakket op het gebied van autorijden in één van het meest vooruitstrevende automerk in de geschiedenis. Dit totaalpakket omvat o.a.: verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, reparaties en onderhoud, schadeherstel, leasing, financiering en verzekering, snelservice en accessoires. Dit alles geschiedt in een zeer sfeervolle en hartelijke ambiance met vakkundige medewerkers.

De verkoopprijs betreft een scherpe meeneemprijs. Uitbreiding met onze servicepakketten mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Airco (automatisch)
Cruise control
Lichtmetalen velgen 17"
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Armsteun voor
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap