Occasions

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Dan is een occasion een goede optie. Occasions zijn vaak een stuk goedkoper dan nieuwe auto's, maar zijn nog steeds in goede staat. Ontdek hieronder al onze occasions of bekijk ons aanbod occasions Waalwijk of occasions Genderen! Deze tweedehands auto's zijn helemaal gecontroleerd door onze gecertificeerde specialisten en klaar voor een nieuwe eigenaar! Waarom Citroën VOS? Bij Citroën VOS staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Alles wat we voor onze klanten doen is namelijk gewoon goed, dus ook gewoon, goed geregeld! 

Citroën Ë-C4

Feel Pack 50 kWh Navigatie
  • Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autonomous Emergency Braking
  • Cruise control
  • full-LED koplampen
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 37.254 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
P-430-GL
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurGrijs metallic
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)436 X 180 X 153
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a05-03-2022
Omschrijving

U voelt de onbeperkte kracht van elektrische aandrijving, elke keer als u op weg gaat met deze Citroën Ë-C4. Stil en stevig optrekken zonder extra uitstoot? De elektromotor zorgt ervoor! Houdt u van een luxe uitstraling? Dan is het lederen interieur een heel aantrekkelijke extra! Prettig zitten maakt elke rit ontspannen dankzij de comfortstoelen. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, geluidsisolerende ramen, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de DAB-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audiosysteem en het navigatiesysteem met de knoppen op het stuur of met uw stem. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Citroën is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. Zuinig zoeven, dat kan deze auto dankzij de aanwezige cruise control. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Op de weg letten én tegelijk belangrijke info aflezen? Het head-up display zorgt ervoor! Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook.

Daarbij wordt deze auto aan u geleverd met BOVAG Garantie. Een proefrit? Natuurlijk! Neem contact op en we maken een afspraak om u te overtuigen van deze kwaliteitsauto!


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Vos Citroën "50 jaar Citroën Ervaring!" Wij bieden een totaalpakket op het gebied van autorijden in één van het meest vooruitstrevende automerk in de geschiedenis. Dit totaalpakket omvat o.a.: verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, reparaties en onderhoud, schadeherstel, leasing, financiering en verzekering, snelservice en accessoires. Dit alles geschiedt in een zeer sfeervolle en hartelijke ambiance met vakkundige medewerkers.

De verkoopprijs betreft een scherpe meeneemprijs. Uitbreiding met onze servicepakketten mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
Cruise control
full-LED koplampen
kunstlederen/stof bekleding
Lichtmetalen velgen 18"
Navigatiesysteem
Rijstrooksensor met correctie
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)