Occasions

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Dan is een occasion een goede optie. Occasions zijn vaak een stuk goedkoper dan nieuwe auto's, maar zijn nog steeds in goede staat. Ontdek hieronder al onze occasions of bekijk ons aanbod occasions Waalwijk of occasions Genderen! Deze tweedehands auto's zijn helemaal gecontroleerd door onze gecertificeerde specialisten en klaar voor een nieuwe eigenaar! Waarom Citroën VOS? Bij Citroën VOS staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Alles wat we voor onze klanten doen is namelijk gewoon goed, dus ook gewoon, goed geregeld! 

Citroën Ë-C4

Shine 50 kWh Navi
  • Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autonomous Emergency Braking
  • Cruise control adaptief met stop&go
  • Dodehoek detector
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 18.802 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
P-469-XZ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2022
KleurWit
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)436 X 180 X 153
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a30-06-2022
Omschrijving

Elektrisch rijden was niet eerder zo aantrekkelijk verpakt. Met de Citroën Ë-C4 kiest u voor aansprekende vormgeving en schone techniek. Wat een rijervaring, die elektromotor. Forse actieradius, nul uitstoot en heerlijk pittig rijgedrag! Het lederen interieur is een stijlvolle extra van deze Citroën Ë-C4. Neem plaats achter het stuur en ervaar de weldaad van de comfortstoelen. Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo′n verwarmd stuurwiel? Tot de uitrusting van deze Citroën behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, geluidsisolerende ramen, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur en als u wilt zelfs met uw stem. De audio is overigens voorzien van DAB-radio voor een altijd heldere ontvangst. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Citroën met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing registreren wat er gebeurt in de dode hoeken en achter u. U krijgt meteen een waarschuwing als u een achterligger over het hoofd ziet. Een druk op de knop en starten maar! Dat kan dankzij keyless start.

U geniet nog meer van het rijden met uw Citroën omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. U rijdt ook veiliger omdat deze auto voor u de verkeersborden langs de weg kan lezen. De belangrijkste borden worden op uw instrumentarium geprojecteerd, zodat u ze niet kunt missen. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. In deze Citroën vinden we verder een autonoom remsysteem en dodehoekdetectie

Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. Klaar voor rijden anno nu? Kies dan voor elektrisch met deze Citroën Ë-C4. Een proefrit overtuigt, dus bel nu voor een afspraak.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Vos Citroën "50 jaar Citroën Ervaring!" Wij bieden een totaalpakket op het gebied van autorijden in één van het meest vooruitstrevende automerk in de geschiedenis. Dit totaalpakket omvat o.a.: verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, reparaties en onderhoud, schadeherstel, leasing, financiering en verzekering, snelservice en accessoires. Dit alles geschiedt in een zeer sfeervolle en hartelijke ambiance met vakkundige medewerkers.

De verkoopprijs betreft een scherpe meeneemprijs. Uitbreiding met onze servicepakketten mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
Cruise control adaptief met stop&go
Dodehoek detector
full-LED koplampen
Lederen/stof bekleding
Lichtmetalen velgen 18"
Metaalkleur
Navigatiesysteem
Rijstrooksensor met correctie
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap
SPOTiCAR Premium (24 maanden)