Citroën C1

1.0 e-VTi Airscape Feel Schuifdak
  • Airco
  • Airconditioning (WX32)
  • Elektrisch vouwdak
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 109.571 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
HX-405-D
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2016
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)347 X 162 X 146
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Met een auto als deze Citroën C1 komt u absoluut goed voor de dag. Met deze Citroën is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. U wordt in deze auto ook getrakteerd op LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare ramen voor.

Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem. Want in deze Citroën bedient u het vanaf het stuurwiel. En deze auto heeft ook centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur als standaard uitrusting.

Zoals u mag verwachten van deze Citroën C1 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Geen gehannes meer met de handrem en gas geven bij stilstaan op een oplopend stuk weg. De hill hold control zorgt voor een geslaagde hellingproef. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.

Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Vos Citroën "50 jaar Citroën Ervaring!" Wij bieden een totaalpakket op het gebied van autorijden in één van het meest vooruitstrevende automerk in de geschiedenis. Dit totaalpakket omvat o.a.: verkoop van nieuwe en gebruikte auto's, reparaties en onderhoud, schadeherstel, leasing, financiering en verzekering, snelservice en accessoires. Dit alles geschiedt in een zeer sfeervolle en hartelijke ambiance met vakkundige medewerkers.

De verkoopprijs betreft een scherpe meeneemprijs. Uitbreiding met onze servicepakketten mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Airco
Airconditioning (WX32)
Elektrisch vouwdak
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Inruilwaarde berekenen
Garanties
100% onderhouden
Nap
SPOTiCAR Advanced (12 maanden)